top of page
  • model72

Dit besøg hos mig

Opdateret: 16. apr. 2020

Du er kommet på besøg hos mig, og du kommer ind. Vi kysser lidt, mens du lægger dit overtøj. Du er iført g-strengs trusser, en sexet BH, selvsiddende strømper med hofteholder, en tynd skjorte og en kort nederdel. Dit hår er sat op. Du kommer ind, og der lyder stille musik. Jeg sætter mig i en stol og begynder at studere dig. Du starter med at danse foran mig stille og roligt i takt til musikken. Du gnider dig selv op ad lårene og tager på dine bryster gennem den tynde bluse. Langsomt knapper du den øverste knap i skjorten op, derefter nummer to. Du samler dine hænder omkring brysterne og presser dem sammen således, at jeg kan skimte din kavalergang i udskæringen.

Du vender ryggen til mig og vugger videre til musikken, skyder enden lidt i vejret og bukker dig ned, så jeg kan se dine lange flotte ben. Du rejser dig op igen, og mens du har ryggen til, knapper du de sidste knapper i din skjorte op. Du trækker den forsigtigt ned om skulderne og lader den hvile omkring albuen, hvorefter du vender front mod mig. Jeg har fundet min pik frem og sidder stille og gnider på den. Den er allerede godt stiv. Du krænger nu skjorten helt af og står således foran mig med kun en bh, der dækker dine bryster. Du leger med dine bryster gennem stoffet og nulre dine brystvorter, så jeg kan se dem stritte gennem bh’en.

Du lyner langsomt lynlåsen i nederdelen ned og vender igen ryggen til mig og trækker nederdelen ned om din røv og lader den falde til gulvet. Du skyder enden i vejret, og jeg kan rigtig se dine faste baller og din g-streng, der smyger sig op imellem dine baller. Du tager hænderne op til håret og løsner det, så det falder ned over dine skuldre. Du ryster det lidt fra side til side. Dine hænder vandrer op ad ryggen og finder bh-hægten på ryggen, og du åbner den langsomt. Da den er helt åbnet, krænger du bh’en af og krydser armene foran dit bryst og vender dig om i mod mig. Jeg kan se at brysterne bliver trykket flade af dine arme, og din kavalergang er helt tydelig. Så slipper du dit tag og lader bh’en falde, og brysterne få frit spil. Du leger lidt med dine brystvorter og gnider din mis med den ene hånd gennem trussernes stof.

Du er helt vild, og jeg kan høre, at du stønner liderligt. Dansende får trusserne lov at falde på gulvet, og jeg kan nu se den frække mis helt tydeligt. Du lader en finger spille hen over klitorisen, og lader den derefter finde ind i dit våde indre. Du er sjask våd, og det løber næsten ned af dine ben. Du kører fingeren ud og ind af din skede, og jeg kan høre, hvordan det er helt vådt. Da dine finger er smurt helt ind i dine safter, kommer du over til mig og stikker forsigtigt dine fingre med fisse-saft i munden på mig, og jeg sutter dem begærligt helt rene. Det ophidser dig enormt, og du kører dig selv færdig til en heftig orgasme, mens jeg spiller min pik.

Nu kan du så få lov til at sutte min pik, før den skal bolle dig rigtig godt og grundigt. Du kommer over til mig og sætter dig på knæ foran mig. Du tager fat om min pik med den ene hånd, mens den anden lukker sig om mine nosser. Du leger drillende med din tunge på mit pikhoved. Lader den køre rundt om kanten og lader spidsen spille på det følsomme hoved. Så arbejder du dig længere ned og suger hele hovedet ind i munden og lukker læberne omkring det, så jeg kan mærke din varme i pikken. Samtidig arbejder din ene hånd op og ned af skaftet. Du tager nu hele pikken i munden, og samtidig lader du spyt løbe ned af skaftet. Det ophidser mig enormt at se på, og min pik vokser yderligere i din mund under din kærlige behandling. Du begynder at sutte hurtigere og heftigere, og min stønnen tager til. Det får dig kun til at fortsætte endnu mere heftigt. Jeg kan mærke, at jeg er ved at komme, og da vi også skal nå at bolle, inden dagen er omme, skubber jeg dig blidt væk. Du slikker dig begærligt om munden, så du rigtig kan nyde smagen af dit spyt blandet med smagen af min pik.

Du har suttet mig dejlig stiv, så nu fortjener du også at mærke mig i dit indre. For lige at være helt sikker på, at du er klar, lægger jeg dig ned på ryggen og spreder dine ben helt ud til siden, mens jeg slikker dig rigtig godt og grundigt. Både på din klitoris og mellem dine skamlæber, så jeg kan smage dine dejlige safter. Du stønner højlydt, og jeg kan høre, at du er ved at være helt klar til at modtage min pik i dit indre. Jeg anbringer min pik ud for din fisse, og min mund bruger jeg til at kysse dine bryster og hals, bide i dine brystvorter og hviske frække ting i dine ører. Du skiller dine skamlæber med dine øvede fingre og ligger nu helt åben for mig. Jeg leger lidt med min pik foran dit hul, kører den henover klitoris, mellem dine skamlæber og til sidst, lader jeg stille og roligt hoved forsvinde ind i din våde grotte.

Du tager stønnende imod min pik, og jeg lader den forsigtigt glide helt i bund og mærker tydeligt din stramme fisse slutte sig tæt omkring min stive pik. Jeg begynder at kører min pik ud og ind af din våde fisse, og samtidig kan jeg se, at du nyder synet af pikken, når den kommer næsten helt ud for så at glide ind igen. Du stønner højt og gnider samtidig på din klitoris med din ene hånd, mens du med den anden holder fast omkring mine balder og kærtegner dem. Jeg kysser dig på halsen, slikker dine bryster og bider i dine brystvorter, så de stritter mere og mere.

Efter at have bollet dig i den stilling et stykke tid, skifter vi stilling. Jeg lægger mig nu på ryggen, og pikken stritter lige op i luften. Du anbringer dig over mig og sænker langsomt din fisse ned over pikken og starter med at ride mig, mens du læner dig tilbage, så jeg rigtig kan ramme dit g-punkt. Samtidig stimulerer jeg din klitoris, som nu er blevet meget stor og følsom. Jeg kan høre, at du er tæt på klimaks, og jeg støder nu imod hver gang, du sænker dig over pikken. Du kommer i en hektisk orgasme, og jeg trækker mig samtidig ud og sprøjter min sperm op ad din mave og ud over min egen. Vi er begge helt smurt ind i sperm. Måske kan vi fortsætte efter et lille hvil?


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page