top of page
  • model72

En fræk tur i skoven

Opdateret: 16. apr. 2020

Vi er ude at gå en tur i et skovområde. Du har en luftig, kort sommerkjole på og under den en sort blonde-bh og ingen trusser. Du kan mærke vinden op under din kjole, og det pirrer dit skød at mærke brisen mod dine skamlæber og klitoris. Vi går på en offentlig sti, og der er mennesker omkring os. Du hvisker til mig, at du trænger til noget sex nu og her, og om vi ikke kan finde et stille sted i skoven og gøre det. Vi går lidt videre, og jeg kan se dine brystvorter stritter under det tynde stof.


Vi forlader stien og går lidt ind mellem træerne. Her finder vi et væltet træ, og jeg sætter mig på stammen, mens du stiller dig foran mig. Jeg knapper de nederste knapper i din kjole op og trækker stoffet til side. Jeg kan se lige ind i dit våde skød, og jeg kan dufte den frække duft af dine safter. Du er helt våd, og safterne glinser i på din hud. Jeg trækker dig indtil mig og slikker dine skamlæber, så de åbner sig for mig. Du stønner og presser mit hoved imod dit skød. Du smager dejligt, og jeg labber safterne i mig, skiftevis med tungen oppe i dig og skiftevis med tungen på din klitoris. Jeg kan mærke på dig, at du er ved at komme. Du stønner mere heftigt og mere intenst. Du skal dog beherske dig for, vi skulle jo nødig opdages. Du kommer i en forløsende orgasme, og jeg stopper slikkeriet.


Nu har du fået lyst til at mærke mig oppe i dig. Jeg er blevet godt stiv af din stønnen og smagen fra din fisse. Du åbner mine bukser og trækker pikken frem. Den står stor og stiv. Jeg trækker bukserne ned til midt på låret, hvorefter du sætter dig overskrævs på mig og fører pikken op i din våde, åbne fisse. Du begynder langsomt at ride mig, op og ned, og jeg kan mærke pikken arbejde i dit våde indre. Jeg knapper de øverste knapper i din kjole op og kysser det øverste af dine bryster og din kavalergang. Du er på vej mod endnu en orgasme, og jeg må lægge skulder til for, at du ikke skal skrige højt. Du kommer i en endnu større orgasme end før og synker sammen.


Du stiger af og sætter dig på knæ foran mig og begynder at sutte min pik. Du tager brysterne ud af bh’en og lader dem få frit spil, sætter pikken imellem dem og sutter hovedet. Nu er det mig, som stønner højt. Du lader tungen og munden arbejde og presser brysterne sammen om skaftet. Du sutter mig frem mod udløsningen, og jeg sprøjter min varme sperm ud over dit ansigt og dine bryster. Vi hviler lidt, hvorefter du lukker kjolen og vi går tilbage til stien. Dit ansigt og bryst er stadig lidt vådt af min sæd, og du smiler frækt til mig.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her
86 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page