top of page
  • model72

Enken blev forkælet

Jeg var blevet kontakten af en ældre dame, og vi havde skrevet sammen et stykke tid. Hun havde tydeligvis lysten, men manglede modet til at kaste sig ud i den frække forkælelse.


Igennem hendes mails kunne jeg forstå, at hun var blevet enke et par år tidligere, og siden da havde hun ikke rigtig haft noget samvær med en mand. Hun følte stadig, at hun var gift med sin Niels, så det at være sammen med en anden, ville føles, som hun var Niels utro.


Vi skrev godt sammen, og der var en god kemi.


Undervejs skrev jeg lidt om mine oplevelser, og hun forklarede, hvad hun drømte om og hvad, hun savnede. Jeg kunne mærke på mailene, at vi kom tættere og tættere på hinanden.


Så endelig fik hun tager mod til sig. Jeg blev inviteret hjem til hende for en kop kaffe. Vi skulle have en kop kaffe, og så måtte vi se, hvad der skete videre derfra.


Hun havde en villa et sted i Storkøbenhavn, så jeg tog bilen ud til hendes hus den aftalte eftermiddag.


Jeg ringede på, og en flot, moden kvinde åbnede døren. Jeg havde selvfølgelig set et billede af hende, men hun så faktisk langt bedre ud i virkeligheden end på billedet.


’Hej Husalf, kom ind’

’Hej Birgit’.


Jeg gav hende et knus, da hun havde lukket døren.


Jeg fik kigget ordentligt på hende. Hun var en kvinde på 65, omkring 170 høj, almindelig slank, lys page, med flotte blå øjne og et par røde briller. Hun havde taget en hvid skjortebluse på og en nederdel, der nåede til midt på låret.


Hun boede meget flot og meget moderne. Hun havde tidligere skrevet, at hun var skolelærer, og det var det hus, hun havde haft sammen med sin mand.


Vi satte os i sofaen, og hun skænkede kaffen. Kemien var der med det samme, så snakken gled stille og roligt. Jeg tog hendes hånd og kærtegnede den, mens vi snakkede om alt muligt hverdagsagtigt. Jeg rykkede lidt tættere på og tog min trøje og t-shirt af. Så lagde jeg hendes hånd på min brystkasse. Hendes hånd begyndte at kærtegne min krop.


’Åhh, jeg har virkelig savnet at røre ved en mand’ sagde hun, mens begge hendes hænder kærtegnede mig.


Vi begyndte at kysse. Først de blide, lidt uskyldige kys, men hurtigt blev det de dybe tungekys. Hun tændte mig utrolig meget, og det gik lige i underlivet. Forsigtigt begyndte jeg at knappe hendes skjorte op, og hun protesterede ikke.


Jeg krængede skjorten af hende. Hendes bryster var skjult bag en sort blonde-bh. Mens vi kyssede, åbnede jeg hendes bh og tog den af hende.


Hun havde nogle meget flotte, små bryster. Der var ikke så meget fylde tilbage i dem, men brystvorterne indbød til leg. Store strittende brystvorter. Jeg lod mig glide lidt ned i sofaen og begyndte at sutte den ene brystvorte, mens jeg krammede det andet bryst.

Hun var tydeligvis helt med på, at vi var gået videre end blot til kaffen.

Jeg kiggede hende i øjnene.


’Har du lyst?’

’Ja, så meget, så du må godt’ lød svaret fra hende.


Jeg fortsatte med at kysse og slikke hendes bryster, og hun skubbede mit hoved skiftevis fra det ene til det andet bryst. Indimellem var der også mulighed for at kysse.


Jeg bad hende rejse sig op. Da hun stod foran mig, trak jeg forsigtigt lynlåsen i nederdelen ned. Nederdelen gled ned. Hun havde et par sorte blondetrusser på, som matchede bh’en. Jeg tog fat i trusserne og trak dem ned. Hun var tydelig lidt beklemt ved situationen, men smilede alligevel.


Jeg kiggede ind på hendes fisse. Den var naturlig behåret, men med sparsom, lys hårvækst. Jeg kunne fornemme duften af skødet.


’Læg dig ned på sofaen’, kommanderede jeg med blid stemme.


Hun lagde sig ned. Jeg lagde mig mellem hendes ben og spredte dem godt ud til siden. Mine kys ramte hendes mave og lår, mens jeg langsomt nærmede mig hendes skød. Hun havde lagt brillerne og lå med lukkede øjne og kærtegnede sine bryster.


Jeg spredte hendes skamlæber, og en stor klitoris kom til syne. Min tunge gled langs skamlæberne, og hun var allerede meget fedtet og fugtig. Hun havde en dejlig sød smag.


Langsomt lod jeg tungen nærme sig hendes store klitoris, og da jeg endelig ramte den med tungespidsen, lød der et meget dybt suk fra Birgit, hvorefter hun pressede sit underliv op mod min mund.


Jeg suttede hendes klit vådt og krævende. Hun sukkede og stønnede højt. Jeg fastholdt hende, mens hun kom tættere og tættere på orgasmen. To fingre gled op i hendes indre. Hun var så våd, og hendes fisse lukkede sig varmt om mine fingre.


Hendes åndedræt blev kort og heftigt og de små klynk trængte sig på. Jeg slikkede klitten mens fingrene gled ud og ind af hendes indre.


Hun holdt mit hoved fast og gav slip på sin liderlighed. Så kom hun i et langt skrig, mens hele hendes krop spændtes i kramper. Flere efterkramper fulgte.


Jeg lagde mig ind over hende og kyssede med hende, mens jeg kærtegnede hendes ene bryst.


’Åhh, det var virkelig noget, jeg trængte til. Jeg har sådan savnet at give mig hen’ sagde hun med en lille tåre i øjenkrogen.


’Dejligt, jeg kunne give dig det’.


’Må jeg sutte dig? Jeg har altid været rigtig glad for at sutte Niels, og det var den sidste type sex, vi kunne dyrke lige til det sidste. Så det vil jeg gerne med dig, hvis jeg må?’ spurgte hun.


Selvfølgelig måtte hun det.


Jeg rejste mig, og hun fik lov at pakke ud. Og hun gav sig god tid. Jeg var ikke upåvirket af situationen, og pikken stod allerede i en god halvstiv tilstand.


Hun tog blidt om pikken og gned skaftet, mens hendes læber og tunge kærtegnede mit pikhoved. Hun tog mig i munden og suttede. Man kunne ane et smil på hendes læber, mens hun suttede.


Jeg stønnede og sukkede under hendes arbejde.


Hun var virkelig god, og det var tydeligt, at det var noget, som hun nød. Hele tiden holdt hun øjenkontakt med mig, mens min pik gled ud og ind ad hendes fugtige mund.


Jeg lagde hænderne bag hendes hoved og styrede rytmen. Jeg nærmede mig hurtigt udløsningen.


’Jeg er tæt på nu’, sagde jeg, men hun fortsatte bare i samme tempo.

’Åååhh’.


Det første sprøjt kom i munden på hende, hvorefter hun trak pikken ned, så de næste sprøjt ramte hendes bryster. Hun kiggede på mig, mens hun slugte mundfulden.


Derefter tog hun pikken i munden igen og suttede mig helt ren og tom. Jeg kærtegnede hendes hoved imens.


’Tak Birgit’


’Det er mig, der takker’, svarede hun, ’jeg nyder smagen af dig’.


Jeg skubbede hende blidt ned i sofaen og lagde mig ind over hende. Vi kyssede og kælede. Spermen blev kørt rundt på vores kroppe. Hun smagte dejligt af sex, sperm og spyt.


Vi småsnakkede efter sexen inden, jeg tog et bad.


Jeg kom hos Birgit endnu to gange. Derefter havde hun fundet en kæreste, som hun kunne dele de fremtidige oplevelser med.


Jeg hører stadig lidt fra hende på mail en gang imellem, og hun er begyndt at leve sit andet liv. Og har genfundet sig selv og sit sexliv. Om jeg nogensinde skal på besøg igen, det må tiden vise.109 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page