top of page
  • model72

Fødselsdagsgaven

Opdateret: 16. apr. 2020

Endelig, langt om længe, er det lykkedes at finde en aften, hvor vi begge har mulighed for at mødes. Den aften hvor du får din fødselsdagsgave udløst. Jeg har glædet mig til mødet i den sidste tid og har gjort klar hele eftermiddagen, lagt vin på køl, gjort håndklæder klar, gjort briksen klar til massage osv. Jeg har selv været i bad, taget lidt ekstra aftershave på, pæne bukser, en skjorte, og venter nu på dig. Vi har aftalt, at du skulle komme kl. 20, men klokken er efterhånden ved at være et stykke over, og jeg er bange for, at du har brændt mig af endnu en gang.

Så ringer mobiltelefonen, og det er dig, der fortæller, at du er på vej, og at du bare kom lidt senere hjemmefra end beregnet. Jeg ånder lettet op. Lidt efter ringer det på døren, og jeg går ud for at lukke dig ind. Jeg smiler til dig i døren og giver dig et stort knus. Jeg dufter din parfume og kysser dig dybt og længe. Du lader mig tage din jakke og jeg ser dig stå der, i en tynd skjorte, næsten gennemsigtig, og jeg kan se en sort blonde-bh under, der prøver at holde dine fyldige bryster på plads. Ellers er du iført sorte bukser og sko med halvhøje hæle.

Vi sætter os ind i stuen og småsludre lidt, mens jeg skænker et glas vin. Jeg sidder og leger lidt med dit dejlige blonde hår imens. Efter et stykke tid rejser jeg mig og går. Jeg beder dig om at blive siddende og vente på mig. Jeg går ud i badeværelset og begynder at fylde vand i karet, og tilsætter masser af skum og sikre mig, at temperaturen er passende. Jeg kalder dig ud i badeværelset, da badet er blevet klart. Langsomt begynder jeg at knappe din skjorte op, mens jeg kysser dig. Krænger den ned over dine skuldre og trækker ærmerne ud over dine hænder. Jeg kysser din hals, mens jeg begynder at knappe dine bukser op. Trækker dem ned over din velformede bagdel og ser et par sorte g-streng, der passer til bh’en.

Så lader jeg hænderne glide op ad din ryg og finder hægterne i bh’en og åbner den, mens jeg forsigtigt krænger dine bryster ud af bh’ens skåle. Læner mig frem og kysser hver af dine brystvorter, mens hænderne glider ned langs din side og trækker g-strengen ned og dine balder og ned over lårene. Så står du helt nøgen foran mig. Jeg nyder din smukke trekant og gennem den kan jeg skimte dine skamlæber. Så hjælper jeg dig op i badet og sørger for at du ligger behageligt.

Jeg går et øjeblik og sætter noget roligt musik på anlægget og kommer tilbage med et glas vin. Vi sidder og småsnakker lidt, mens du nyder badet. Du lader dine hænder glide over din krop under skummet, og jeg finder en svamp frem og begynder at sæbe dig ind. Først ryggen og skuldrene, så brysterne og maven, og slutter af med at lade svampen vandre ned mellem dine ben og vasker din lille trekant.

Så tager jeg et stort håndklæde frem, du rejser dig op, og jeg begynder at frottere dig. Først ansigtet og halsen og nakken. Så ned ad armene og tilbage på brysterne, som jeg nyder under mine hænder, mens håndklædet glider rundt på dem. Op ad ryggen og ned ad benene, helt ned til fødderne og op ad benenes bagside og op på balderne. Lader håndklædet glide rundt på balderne, ind imellem balderne og rundt til trekanten og ind mellem dine ben. Da du er hel tør trækker jeg dig indtil mig og kysser dig dybt.

Jeg tager din hånd og leder dig ind i stuen og hen til massagebriksen. Du får besked på at lægge dig op på maven og bare slappe helt af. Jeg smører olie ud i hænderne og lader dem glide ned over din ryg. Jeg smører hele ryggen, skuldrene og nakken ind i olie, før jeg begynder at give dig en dyb omgang massage. Med øvede hænder finder jeg alle dine ømme punkter og arbejder med hvert lille område af din ryg og nakke.

Derefter tager jeg mere olie i hænderne og lader dem glide ud ad dine arme og massere dem begge. Fortsætter ned ad lårene, masserer først dine lægge og lader så hænderne vandre op til dine yderlår, og derefter på indersiden. Slutter af med at kærtegne og massere balderne og finder alle de ømme punkter.

Nu beder jeg dig om at vende dig rundt og begynder at massere dit ansigt. Mine hænderne glider over din pande, ned ad kindbenene, ned ad hagen, rundt og op ad kæben, langs kinderne og næseryggen, og afsluttende oppe på panden igen med små cirklende bevægelser. Jeg lader hænderne glide ned til brysterne og begynder at massere dem i cirklende bevægelser. Jeg kan mærke brysternes bløde indre glide under fingrene og arbejder mig hele vejen rundt på brysterne og afslutter med at tage fat i brystvorterne og masserer dem mellem fingrene, og jeg kan se, at det tænder dig lidt.

Mine hænder glider videre ned over din mave og masserer den dybt i cirklende bevægelser, mens jeg langsomt nærmer mig dit venusbjerg. Hænderne glider ned ad dine lår, først på ydersiden, så på indersiden. Jeg spreder dine ben lidt og kan se fugten glinse på dine skamlæber. Fingrene glider op på hver side af skamlæberne et par gange og skiller så skamlæberne ad. Jeg bukker mig frem og lader min tungen glide op imellem de fugtige læber.

Tungen glider rundt og jeg finder din klitoris, som jeg bearbejder, mens to fingre glider op i dit våde indre. Fingrene glider langsomt ud og ind af dig, mens tungen leger på klitoris. Jeg lader skiftevis tungen lege på klitoris og suger klitoris ind mellem læberne, hvor jeg lader tænderne berøre den let. Jeg kan høre, at det tænder dig og mine fingre går dybere og hurtigere ind og ud af dig. Pludselig kan jeg mærke skeden klemmer sammen om fingrene, og din krop spændes og et lille klynk underslipper dine læber. Jeg stopper behandlingen og lader dig ligge et øjeblik, før jeg kysser dig, og vi kan fortsætte.

Du rejser dig op fra briksen og begynder at knappe min skjorte op. Vores læber mødes imens, og vi kysser og tungerne leger med hinanden. Du trækker skjorten af mig og begynder at slikke min brystkasse, mens du ser frækt op på mig med dine blå øjne. Jeg nyder din behandling, og du trækker dig længere og længere ned og nærmer dig min bukselinning. Du åbner mit bælte og begynder at knappe op. Jeg kan allerede mærke, bulen trykker mod stoffet af bar forventning. Du trækker langsomt bukserne af mig, både de ydre og de indre, og pikken vipper ud af bukserne og op mod dit ansigt.

Du tager fat om den og begynder at bearbejde den med øvede fingre. Den bliver helt stiv af behandlingen, og jeg begynder at stønne. Du åbner munden og lader den glide ind mellem dine fugtige læber. Jeg ser ned på dig og nyder synet af min pik, der glider ind i din mund. Du tager den så dybt, som du kan og lader ellers tungen lege på hovedet. Samtidig krammer du min pung og lader en finger glide på mellemkødet og over mod det bageste hul. Jeg stønner højere nu og kan godt mærke, at jeg ikke vil holde længe, hvis den behandling skal fortsætte. Jeg stopper dig og beder dig vende dig rundt, så du står lænet ind over bordet, og jeg stiller mig bag dig.

Jeg lader pikken glide lidt frem og tilbage i revnen mellem dine balder før, jeg lader den glide op i den meget fugtige og stramme mis. Forsigtigt kører jeg i bund i et langt dybt stød og begynder så langsomt at glide ud og ind af din skede. Først i et roligt tempo, men øger så gradvist. Helt ud og helt ind for hvert stød, og du begynder at stønne. Jeg spreder dine balder og ser ned på dit bagerste hul. Fugter en finger og lader den glide op i dig der. Det giver et sæt i dig, men jeg kan se, at du nyder det, og du stønner, at jeg skal fortsætte.

Jeg støder hårdere og dybere, mens fingeren arbejder ud og ind af dit bagerste hul. Jeg kan mærke pikken arbejde i din skede gennem den tynde væg mellem de to huller. Du trækker dig tilbage fra bordet, så du kun støtter med hænderne, og jeg nyder synet af dine velformede bryster, der gynger under din krop for hvert stød, jeg giver op i dig. Du stønner højere og højere, og jeg kan også mærke, at det snart er ved at være tid. Så mærker jeg, at dine muskler strammer sig om min pik, og jeg læner mig frem og holder dig tæt indtil mig.

Du vender dig om og kysser mig, hvorefter du sætter dig på knæ foran mig og begynder at lege med min pik med hænder og mund. Du spiller den af på mig, mens tungen spiller hen over pikhovedet. Du suger det ind i munden og lader tungen lege. Jeg ser ned på dig og fortæller, hvor dejlig du er.

Jeg fortæller dig, at jeg er ved at komme, men du fortsætter dit arbejde. Spermen begynder at sprøjte, og det første sprøjt forsvinder direkte ind i munden på dig, hvorefter du så trykker pikken lidt ned så resten af spermen kommer ud over dine bryster. Da jeg har sprøjtet færdig, tager du pikken i munden og sutter de sidste dråber i dig. Du slikker den helt ren for dine og mine safter. Jeg løfter dig op, omfavner dig og kysser dig dybt og nyder smagen af dig og mine egne safter. Ser direkte ind i dine blå øjne og fortæller dig, at det var en af de bedste oplevelser, jeg har haft, og at jeg holder uendelig meget af dig.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page