top of page
  • model72

Leg med dominans

Opdateret: 16. apr. 2020

Vi mødes i døren i et dybt kys, jeg trækker dig indenfor og omfavner dig hedt. Jeg lader hænderne glide op og ned ad din ryg, mens vores læber mødes, og tungerne leger med hinanden. Jeg har savnet dig meget og kan næsten ikke slippe dig igen. Da vi har byttet tilstrækkeligt med mundvand, følges vi ind i stuen, og vi sætter os i sofaen og småsludre med lidt vin til. Vi snakker om løst og fast, mens jeg lader fingrene kærtegne din nakke. Jeg nyder at se på dig igen. Det er svært at koncentrere sig om at føre en fornuftig samtale, da vi begge to godt ved, at der skal ske noget mere. Læner mig frem og kysser dig, mens den ene hånd krammer dit bryst.


Jeg trækker dig op af sofaen og siger, du skal følge med. Jeg stiller dig ud mit på gulvet og fortæller dig, at nu vil jeg klæde dig af stykke for stykke, og du bare skal stå helt stille og gøre, som der bliver sagt. Jeg begynder at kysse dig, først på munden og arbejder mig så ned ad halsen på dig. Langsomt nærmer jeg mig det øverste af din kavalergang og begynder at knappe din skjorte op, knap for knap. Jeg kysser samtidig det øverste af dine bryster, men ikke længere ned end til bh'ens kant. Derefter trækker jeg skjorten af dig, da jeg får knappet den sidste knap op. Jeg står et øjeblik og nyder synet af din næsten nøgne overkrop, før jeg sætter mig foran dig og begynder at kysse din mave. Langsomt knapper jeg dine bukser op og lader langsomt lynlåsen glide ned. Jeg kysser det maveskind, der kommer til syne i takt med, at bukserne bliver åbnet. Jeg trækker bukserne ned over dine hofter og helt ned til gulvet og beder dig træde ud af dem. Samtidig får strømperne samme tur, så du nu står foran mig, mit i rummet, kun iført sort bh og sort g-streng. Derefter beder jeg dig dreje to gange rundt, mens du står med armene nede langs siden, så jeg rigtig kan nyde din krop.


Jeg går om bag ved dig og sætter mig på hug og slikker dine balder. Du får besked på at stå helt stille og bare nyde det. Jeg lader samtidig en finger lege mellem dine ben, lader den glide på g-strengens glatte stof, mens jeg skiftevis slikker og bider i dine balder. Det er tydeligt, at situationen tænder dig. Du står næsten nøgen i et fremmed hus og skal bare stå helt stille. Jeg rejser mig op bag dig og åbner hægterne på din bh. Derefter går jeg langsomt omkring dig, mens hænderne glider om på din mave. Jeg kysser dig på munden og lader tungen lege lidt. Mine hænder glider fra maven op til dine bryster og skubber bh'en af dine bryster og ned over dine skuldre. Jeg lader den falde til gulvet. Jeg slikker dine bryster over det hele, mens hænderne krammer dine balder. Jeg bider i dine brystvorter, så de bliver stive. Et kort øjeblik overvejer jeg om, de skal have en særbehandling i form af tøjklemmer, men beslutter at gemme det til en anden gang. Du har efterhånden svært ved at være stille under min behandling, og jeg kan mærke, at det tænder dig og gør dig liderlig.


Jeg sætter mig på hug foran dig og ser op ad dig, som du står der foran mig. Slikker dine lår og lader tungen følge kanten af din g-streng rundt. Jeg kan mærke en svag duft fra dit skød af dine safter. Herefter tager jeg hårdt fat om balderne og krammer dem, vikler fingrene omkring g-strengen og trækker den langsomt ned over balderne og videre ned over lårene. Løfter dine fødder skiftevis og fjerner g-strengen. Jeg rejser mig op og træder to skridt tilbage, og ser på dig, som du står helt nøgen foran mig. Smiler til dig, ser dig i øjnene, men siger ikke noget til dig. Jeg går hen til dig, kysser dig dybt, og lader hænderne vandre over hele din krop. Kærtegner både nakke, ryg, bryster, mave, balder og lår. Lader en finger glide ind mellem dine ben og leger drillende med den på dine skamlæber. Jeg kan mærke, at du er helt våd indeni. Jeg fører prøvende fingeren ind mellem skamlæberne og op i skeden på dig. Den bliver helt våd af dine safter. Jeg lader den kører lidt frem og tilbage i skeden på dig, før jeg trækker den ud. Jeg kører fingeren op over din mave, op mellem dine bryster, op ad halsen og begynder at kærtegne dine læber med den meget fugtige finger. Kredser omkring dine læber, og stikker fingeren ind mellem dine læber og indikere, at du skal åbne munden og lade den forsvinde ind. Siger ikke noget, men ser meget bestemt på dig, og du er ikke i tvivl om, hvad du skal gøre med fingeren. Du begynder at slikke fingeren ren for safter, og jeg vender og drejer den, så jeg er sikker på, du får det hele med. Da den er helt ren, trækker jeg den ud af din mund, og giver dig et dybt tungekys.


Jeg stiller mig bag dig og giver dig bind for øjnene. Jeg tager din hånd og fører dig ind i soveværelset. Skubber dig blidt ned på sengen og beder dig lægge dig på ryggen midt på sengen. Jeg retter dig lidt, så du kommer til at ligge midt på sengen. Så binder jeg først din venstre hånd fast til sengen, ikke hårdt, men nok til at markere, at den ikke kan bruges. Så binder jeg højre hånd fast. Jeg læner mig ind over dig og kysser dig, lader tungen lege med dine læber og nyder, at du ikke rigtig kan gøre gengæld. Jeg spreder dine ben helt ud til siden, og binder hvert af dine ben fast til sengen. Jeg stryger mine hænder op over din nøgne krop og lader dig så ligge. Jeg går fra rummet, og du ved ikke, hvor længe du skal ligge der og vente, eller hvor længe du rent faktisk ligger der før, der skal ske noget igen.


Så hører du stønnen fra fjernsynet. Er det en pornofilm, der kører i baggrunden ?


Du mærker, at jeg sætter mig i sengen ved dig. Jeg skræver ind over dig og sætter mig på dit bryst. Denne gang er jeg nøgen. Jeg lader dig mærke lugten af pikken før, jeg lægger en pude under dit hoved og beder dig sutte mig. Pikken forsvinder ind i din mund, og du kan ikke andet end bruge din tunge og læber til at tilfredsstille mig. Jeg styrer pikken rundt på dine læber, ind i din mund, ud af din mund og hele tiden, må du bare følge mine bevægelser og gøre, hvad du kan i den position, du er anbragt. Da jeg mener sutteriet er tilstrækkeligt, og jeg ikke ønsker at komme i munden på dig, i alt fald ikke nu, trækker jeg mig tilbage. Jeg læner mig frem og kysser din mund, der smager af en blanding af dit spyt og min pik.


Jeg sætter mig ved siden af dig, og pludselig, mærker du en isnende kolde på din ene brystvorte. Jeg lader en isterning kredse omkring din brystvorte og kan se, at du gyser ved kulden. Så bliver det også koldt på den anden brystvorte. Kulden får brystvorterne til at rejse sig, og du vrider dig let under behandlingen, uden mulighed for at komme væk fra kulden. Isterningerne samles i din kavalergang og glider ned mellem dine bryster og ned til din mave. Jeg leger lidt med dem i din navle, før de glider ned mod din mis.


Du mærker kulden nærme sig dit skød, og der glider en isterning ned på hver side af dine skamlæber. Jeg spreder dem, og isterningerne glider op mellem dine skamlæber, dog uden at glide ind i dig. Det giver et gys i dig, da de rammer din klitoris. Den intense kulde på klitoris tænder dig meget, men med et er den væk. Jeg lægger mig ned mellem dine ben og begynder at slikke din meget våde fisse. Jeg lader tungen lege med dine skamlæber og din klitoris, mens jeg åbner dig med fingrene. Tungen trænger ind i skeden på dig, og jeg nyder smagen af dine safter. Tungen i skeden erstattes af to fingre, der langsomt begynder at køre ud og ind af dig. Samtidig bruger jeg tungen flittigt på din klitoris. Du er meget våd, og fingrene har let spil inden i dig. Jeg trækker dem ud og lader en dildo glide op i dig i stedet. Jeg lader den langsomt, men sikkert arbejde sig i bund. Da den er helt inde, begynder jeg at trække den forsigtig ud og ind. Pludselig hører du en summen, og du mærker en kildrende fornemmelse på din klitoris. En vibrator stimulerer klitoris, mens dildoen arbejder dybt oppe i dig. Jeg kan mærke på dig, at du kan lide det, og du begynder at stønne mere og mere. Du vil gerne kunne gøre et eller andet, men er helt hjælpeløs og kan ikke gøre andet end nyde behandlingen. Jeg kan se, at du er ved at komme og stopper derfor behandlingen.


Jeg lader dig komme lidt til dig selv igen og binder så dine ben op. Derefter binder jeg hænderne op, men giver dig besked om ikke at røre dig. Så få du besked på at stille dig på alle fire i sengen. Da du er vendt rundt, binder jeg dine hænder igen. Nu står du i den stilling og kan ikke komme væk og kan ikke gøre andet end bare tage imod. Jeg stiller mig bag dig og begynder at slikke dig. Lader tungen vandre hele vejen fra klitoris til mellemkødet. Jeg slikker dig, så jeg er sikker på, at du er våd og klar til min indtrængen. Du mærker min pik lege mellem dine skamlæber, og jeg ser, hvordan du nyder det. Jeg lader så pikken glide ind og helt i bund i dig. Du er godt forberedt efter dildoens arbejde, og jeg tager fat om dine hofter og begynder at kneppe dig i langsomme og seje bevægelser. Jeg synes, du skal have fuld nydelse af pikken, så jeg lader den glide helt ud og helt ind hver eneste gang. Jeg spreder dine balder, så jeg kan nyde synet af pikken, der forsvinder ind i din fisse. Jeg kunne få lyst til at lade en finger trænge op i dit bagerste hul, men nøjes med at kilde dig lidt omkring hullet, og så kan det jo være, det sker næste gang.


Jeg kan mærke, at jeg ikke kan holde længe efter denne lange optakt, og jeg begynder at støde hårdere, dybere og hurtigere i dig. Du stønner også højt nu, og da jeg begynder at kæle for din klitoris, mens pikken arbejder oppe i dig, kommer du i en orgasme. Jeg trækker mig ud af dig, og spiller pikken det sidste stykke med hånden, og lader så spermen sprøjte ud over din ryg. Du gyser, da de første sprøjt rammer dig, og jeg gør mig færdig, mens spermen begynder at løbe ned ad ryggen på dig og ned på din side. Jeg vender mig rundt og stiller mig ved siden af dig, og beder dig om at slikke min pik ren. Du tager den i munden og slikker og suger de sidste dråber sperm ud af den. Jeg binder dine hænder op imens, og da du er færdig med at sutte, trækker jeg dig op og holder om dig og kysser dig dybt. Lader hænderne glide op ad din ryg og bliver smurt ind i sperm. Fortæller dig hvor dejlig du er, kysser dig, og sender dig så i bad.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

108 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page