top of page
  • model72

På posthuset

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg står i venteposition på posthuset og venter på, at det bliver mit nummer. Jeg har nummer 984 og nu betjenes nummer 938. Hvorfor skal det altid være sådan her omkring den første i måneden? Som jeg står der i mine egne tanker, ænser jeg ikke andre omkring mig, og da jeg samtidig kommer i tanke om, at jeg også lige skal have et indbetalingskort med hjem, vender jeg mig hurtigt omkring og støder ind i den kvinde, der har stået ved siden af mig, nemlig dig.


Jeg støder så hårdt til dig, at du taber alle dine girokort ud over hele gulvet, og gud hvor har du dog mange girokort med. Jeg bukker mig og hjælper dig med at samle kortene sammen igen, mens jeg sender dig et sødt og undskyldende smil. Du ser nu meget sød ud, som du står der, smukke blå øjne, opsat lyst hår, pæn diskret make-up, kort mørkeblå nederdel, hvid silkeskjorte og høje hæle.


Da der alligevel er lang tid til vi skal begge skal betjenes, står vi og småsludre lidt efterfølgende. Jeg får undskyldt min klodsethed og som plaster på såret, inviterer jeg dig på et glas vin på fortovscafeen ved posthuset efter, vi har fået betalt vores regninger. Du takker pænt ja tak, da det er en temmelig varm dag, og du godt kunne trænge til en lille pause ovenpå denne lange ventetid i posthuset.


Vi sidder i solen og drikker vores vin, mens vi sludrer lidt om vind og vejr. Du sidder med solbriller på, så jeg kan ikke rigtig se, hvor du har dine øjne, men jeg fornemmer, at du sidder og betragter mig i det skjulte. I alt fald har jeg svært ved at holde øjnene fra dig. Du har en utrolig sensuel udstråling, der på en eller anden måde pirrer mig. Og samtidig er du utrolig smuk, som du sidder der med solen bagende på din krop.


Mens du sidder og roder efter dine nøgler i tasken, får jeg diskret placeret mit visitkort under dit glas. Jeg siger, at jeg er nødt til at gå nu, da jeg har en del ærinder at skulle nå, før butikkerne lukker. jeg siger pænt tak for i dag og fortæller dig, at jeg synes det var utrolig hyggeligt, og at jeg er ked af det med girokortene. Du smiler tilbage, og vi skilles.


Så går der et par dage, og jeg har mere eller mindre "glemt" dig eller i alt fald opgivet håbet om, at du vil ringe, eller måske har du slet ikke opdaget mit visitkort?


Så ringer telefonen, og jeg hører en kvindestemme i den anden sige "Har du ikke glemt noget?" Jeg griner og siger "Det ved man jo aldrig". Du spørger, om jeg har lyst til at komme forbi til en let middag på fredag, og sådan et tilbud kan man jo ikke lade gå fra sig, så vi aftaler, at jeg kommer hjem til dig fredag aften kl. 18.


Fredag aften møder jeg op foran din dør, jeg ringer på, og du åbner for mig, og hvor ser du dog godt ud, stående der med opsat hår, blazer, nederdel, strømper og høje hæle. Du byder mig inden for og giver mig et knus og et kys på kinden, du dufter dejlig. Vi drikker et glas hvidvin inden maden, hvorefter vi sætter os til bords. Du har lavet en utrolig lækker mad, og mens vi sidder og spiser, kan jeg mærke din ene fod kærtegne mit underben. Selvom vi ikke snakker om sex og erotik, er der alligevel en skjult dagsorden, og jeg tror begge vi ved, hvad det hele skal ende med. Din fods arbejde på min læg virker i alt fald efter hensigten.


Jeg hjælper dig med at tage af bordet efter middagen, og mens vi står og vasker op, giver jeg dig et kys i nakken og siger tak for en utrolig dejlig middag. Du spinder og siger tak i lige måde.

Efter opvasken sætter vi os i din sofa med kaffe og en cognac. Du sætter dig forsigtigt op af mig, som den mest naturlige ting i verden. Jeg aer dig på kinden og halsen, men du lægger dig bedre til rette og jeg lader hånden nærme sig din åbning i blazeren. Den finder indenfor, og jeg kærtegner blidt dine bryster gennem bh'ens tynde stof. Du begynder igen at spinde, og jeg kan mærke dine brystvorter gennem stoffet. De rejser sig og bliver hårde.


Jeg skubber dig blidt tilbage i sofaen, så du kommer til at ligge på ryggen med front mod mig. Jeg læner mig ind over dig og kysser dig, først på munden, lader tungen lege med dine læber og din tunge, så bevæger jeg mig langsomt ned af din hals, hele tiden kyssende. Jeg knapper din blazer op knap for knap, mens jeg kysser huden, der kommer til syne. Ned over din kavalergang, trækkende en fugtigt spor efter mig, til jeg når din navle. Jeg lader tungen lege med din navle, giver dig associationer om noget andet.


Jeg lyner din nederdel op og trækker den forsigtigt af dig. Nu ligger du der foran mig, utrolig smuk, kun iført bh, g-streng og selvsiddende, alt i coboltblå. Man kan rigtig se din smukke krop, dine faste bryster og dit venusbjerg gennem stoffet.


Jeg starter mit kysseri forfra, på munden, på halsen, kavalergangen, men denne gang løfter jeg blidt brysterne ud af deres bh’ens skåle, ganske blidt et ad gangen. Jeg kysser hele brystet, leger med tungen omkring brystvorten, bider blidt i den, suger den ind i munden. Du begynder at stønne, og jeg er ikke i tvivl om, at det er noget, du kan lide. Du vil have mig til at gå videre og skubber blidt mit hoved længere ned. Jeg kysser ned over din mave og kysser dit venusbjerg gennem trussernes tynde stof. Jeg trækker dem forsigtig af dig, og en smuk næsten helt glat mis kommer til syne. Jeg kan tydelig dufte dine safter og netop duften af en kvindes køn er en af de dufte, der virkelig kan pirre mig.


Jeg lader tungen gå på opdagelse. Først slikker jeg den glatte hud omkring din mis, så nærmer jeg mig langsomt dine skamlæber, lader tungen vandre op ad dem, mens de langsomt skiller sig mere og mere under min behandling. Du er efterhånden så våd, at væsken pibler ud af dit indre. Jeg spreder dine skamlæber helt, og tungen finder hurtigt frem til din klitoris, som er vokset under min behandling. Da tungespidsen rammer den, giver det et sæt i dig, og du begynder at stønne højlydt. Jeg fortsætter mit arbejde og ved hjælp af tunge og fingre får jeg dig hurtigt arbejdet op til en orgasme. Du spænder hele din krop for derefter at slappe helt af.


Nu er det så min tur til at nyde. Du knapper min skjorte op, langsomt, og kysser mig ned ad brystet, slikker lidt på mine brystvorter og gør alt, hvad du kan for at pirre mig. Du krænger min skjorte af, og nærmer dig bukselinningen. Du knapper min knap op, mens du kysser mit maveskind. Herefter lyner du langsomt lynlåsen ned, og bulen i shortsene kommer til syne. Du trækker bukserne helt af mig og kysser og kærtegner bulen gennem shortsenes tynde stof. Det har tydeligvis en effekt, og bulen vokser endnu mere. Du vipper shortsene ned over pikken, og den står stor og stiv lige ud i luften.


Du kysser dig op ad skaftet, mens din hånd leger med mine glatte nosser. Da du når toppen af pikken, åbner du langsomt munden, og lader den glide indenfor. Du lader munden arbejde op og ned ad pikken, mens den ene hånd hjælper til om roden. Jeg kan se dit spyt løbe ud ad mundvigen og ned ad pikken. Det er et utrolig frækt syn, og jeg nyder det virkelig. Tungen lader du spille på glansen, og jeg har svært ved at holde mig tilbage nu. Men da jeg gerne vil mærke mere af dig, skubber jeg dig blidt væk og vender dig rundt på alle fire. Jeg slikker dig igen, lader tungen skyde op i dig, for at være helt sikker på, at du er våd. Jeg stiller mig så helt tæt bag dig og lader pikken glide let og ubesværet op i din nu meget våde grotte. Jeg kan mærke, at du strammer musklerne omkring min pik, og du føles dejlig varm og snæver. Jeg arbejder mig stille og rolig ud og ind af dig, mens vi sammen leder efter en fælles rytme.


Jeg kan hører på dit åndedræt, at du kan lide det i samme grad som jeg, og det får mig til at gøre det endnu bedre. Samtidig fører jeg en hånd ned og finder din klitoris og begynder at stimulere den med to fingre. Jeg knepper dig hårdere og hårdere, og du støder dejligt mod for hver stød. Min nu våde finger lader jeg vandre om mod dit bagerste hul, og jeg lader den langsomt lege med din snævre indgang inden, jeg stikker den op i dig, mens jeg fortsat lader pikken arbejde oppe i din våde og stramme mis. Vi nærmer os sammen klimaks, og jeg kan hører, du stønner højere og højere. Da jeg mærker dine muskler trække sig sammen kan jeg ikke holde mig tilbage mere, men lader pikken sprøjte sin varme og tykke sperm op i dig, mens jeg ser sol, måne og stjerner.


Bagefter ligger vi på sofaen og slapper af og bliver enige om, at det ikke er sidste gang, vi skal ses. Og det er heller ikke sidste gang jeg tager på posthuset, selvom jeg glemte betalingskortene.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page