top of page
  • model72

Bilturen

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg har fået lokket dig med ud på en køretur. Det er næsten mørkt udenfor, men ikke helt. Du har fået besked på at tage frækt undertøj på, dvs. sort blonde-bh, g-streng, sorte selvsiddende strømper og sort hofteholder. Udenover det har du taget en lang frakke. Vi kører afsted ud af byen, hvor der er lidt mere øde. Vi kører igennem en strækning med skov, og jeg gør holdt på en rasteplads i skoven. Her tager jeg et tørklæde frem og binder det forsigtigt for dine øjne og sikre mig, at du ikke kan se noget. Jeg stiger ud af bilen og går over til din side og åbner døren. Jeg beder dig om at stige ud og hjælper dig, så du ikke kommer galt af sted, når du nu ikke kan se noget.

Jeg tager dig ved hånden og fører dig om til bilens kølerhjelm. Her tager jeg frakken af dig, så du kun står tilbage i undertøjet. Du kan høre bilerne kører forbi ude på vejen og tanken pirrer dig lidt. Jeg skubber dig blidt ned over den varme motorhjelm, således at din overkrop hviler på hjelmens metal. Herefter tager jeg et stykke snor frem og binder hver af dine hænder til bilens sidespejle. Du står nu helt hjælpeløs, og jeg kan gøre med dig, hvad jeg har lyst til.

Jeg trækker dine trusser af dig, mens du protesterer kraftigt. Jeg smækker dig fem hårde slag på dine balder med flad hånd og beder dig om at tie stille. Du adlyder tavst. Så lader jeg forsigtig en hånd glide ned mellem dine balder, forbi dit bagerste hul og om til dine skamlæber. Jeg lader en finger glide ind mellem skamlæberne og mærker, hvor våd du er ved hele situationen. Fingeren glider i bund i dig, og jeg begynder at fingerkneppe dig, først med en finger så med to fingre. Du stønner og vrider dig under behandlingen. Med den anden hånd finder jeg frem til dit bagerste hul og lader en finger glide ind der.

Jeg knepper dig et stykke tid med fingrene i begge dine huller. Så trækker jeg dem ud af dig, og du hører en svag summen. Jeg har fundet en af dine dildoer frem, som jeg langsomt trykker ind mellem dine balder, så spidsen hviler mod dit bagerste hul. Derefter trykker jeg hårdere på dildoen så den langsomt glider op i dig. Du stønner og vrider dig og beder mig stoppe. Da dildoen er kørt helt i bund i dig, lader jeg den blive der og siger, at du skal blive stående der helt stille. Du kan høre, at jeg går væk fra dig og er lidt ængstelig ved situationen, men kan ikke gøre så meget på grund af de stramme bånd. Du får lov til at stå for dig selv et stykke tid med dildoen snurrende i din røv. Hvor længe du står der alene, ved du ikke, for tiden synes at gå meget langsom.

Jeg kommer over til dig igen, tager fat om din hage, kysser dig og beder dig om at åbne munden. Du kan mærke duften af pik i dine næsebor og uden varsel bliver en pik stukket ind i din nu åbne mund. Jeg siger ”Kom skat, sut så det bedste du har lært”. Du begynder at sutte på pikken, men det er ikke nemt, da du nærmest bliver mundkneppet. Jeg lader hånden glide ned ad din ryg og nærmer mig dine balder. Du er temmelig forvirret nu, hvis jeg er mellem dine balder, hvis pik er det så, du har i munden?

Jeg finder min pik frem og leger med den mellem dine skamlæber. Jeg lader den glide frem og tilbage mellem læberne, inden jeg lader den glide i bund i dit våde indre. Så begynder jeg at kneppe din våde mis, mens jeg leger med dildoen i dit andet hul. Du stønner under min behandling og sutter på pikken så godt som du nu kan. Jeg siger til dig ”Når nu pikken kommer i din mund, så sluger du bare det hele, hver en dråbe, jeg vil ikke have pletter på min kølerhjelm” Du nikker og stønner, så godt du kan.

Jeg knepper dig videre både med pik og dildo, og nu kan jeg se, at du får sperm i munden og forsøger at sluge det så godt, du nu kan. Der løber lidt ud af din mundvig, men jeg lader som om, jeg ikke bemærker det. Pikken i din mund forsvinder, og jeg trækker dildoen ud af din røv. Nu skal der nemlig være plads til min pik. Jeg lader pikken kører ind i dit stramme hul, som er blevet godt udvidet af dildoens arbejde. Jeg knepper dig i lange dybe stød, og du er på kanten af smertegrænsen. Pludselig mærker du varmen, da jeg fylder dit mørke indre med min varme tykke sperm. Jeg trækker mig ud af dig og ser, hvordan spermen løber ud af dit hul og ned mellem dine ben. Hvor ser du dog fræk ud der med sperm i mundvigen og mellem dine balder.

Jeg løsner dine bånd og vender dig rundt, så du ligger på ryggen på motorhjelmen og siger ”Så skat, nu skal du bare ligge helt stille og virkelig nyde det, mens jeg slikker dig til en orgasme. Jeg vil ikke binde dig, men du skal lade tørklædet blive på”. Jeg spreder dine ben og sætter mig på hug mellem dem. Der er en kraftig duft af fissesaft, sved og sperm.

Jeg spreder dine skamlæber og sætter tungen på din klitoris. Min tunge leger med klitorisen, spiller hen over den med spidsen, suger den ind i munden, bider let i den. Samtidig kører jeg to fingre op i dit våde indre. Jeg drikker dine safter og lader også tungen komme op i dig indimellem fingrenes arbejde. Du begynder at stønne heftigt, og jeg kan mærke på dig, at der ikke er lang tid til din orgasme. Jeg øger mit tempo, og pludselig tager du fat om mit hoved og trykker det mod dit skød, mens din krop spændes i en bue. Jeg stopper mit arbejde og ser, hvordan hele din krop slapper af igen. Jeg trækker dig op og kysser dig dybt og længe, inden jeg hjælper dig frakken på igen og ind i bilen. Så fjerner jeg igen tørklædet, og vi kører hjemad. Du ser lidt brugt ud, men smiler dog alligevel til mig.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page