top of page
  • model72

Da du tager styringen

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg ringer på din dør som aftalt. Du åbner, og jeg går ind. Det er længe siden, vi har set hinanden. Du har en lille fræk natkjole på, hvor man tydeligt kan se din frække krop igennem. Da døren er lukket, kysser vi lidt. Du går ud i køkkenet og laver en kop kaffe til os. Vi snakker lidt imens og går så ind i stuen og snakker videre. Da jeg er ved at være færdig med kaffen, beder du mig om at lægge tøjet. Jeg er lidt overrasket på dig, men du bliver blot siddende i sofaen og smiler. Jeg lægger mit tøj, men beholder tightsene på, men du ryster på hovedet og siger 'Også dem'. Jeg smider dem så. Jeg spørger, om du ikke skal være med også, men du siger 'Lad nu bare være og leg med'.

Du rejser dig og tager min hånd, hvorefter du trækker mig med ind i soveværelset. Jeg er ikke helt tryg ved situationen, da det normalt ikke er denne her måde, som det foregår på, når vi mødes. Alligevel er det også lidt pirrende. og det kan du tydeligt se på mig. Du siger 'Læg dig ind på sengen på ryggen'. Jeg lægger mig på sengen, som du har beordret. Du lægger dig ind over mig og kysser mig. På munden, på halsen, på brystet og på maven. Du tager fat om mine hænder og fører dem over mit hoved. Jeg lader dem bare glide med. Du begynder at vikle noget om mine håndled, og jeg opdager, at du er ved at binde mine hænder fast til sengen, så de er fastgjort over mit hoved. Jeg smiler lidt genert og usikkert til dig. Du smiler igen og siger 'Bare rolig, det skal nok blive dejligt'.

Så kravler du op i sengen og stiller dig overskrævs over mig. Først nu ser jeg, at du faktisk ikke har haft nogle trusser på, og jeg kan tydeligt se, at du er våd. Du trækker natkjolen af og træder et skridt op, så du står næsten over mit hoved. Så begynder du at gnide din fisse. Jeg kan se hvordan dine fingre arbejder på skiftevis klitoris og i skeden. Det strømmer med safter fra dit skød og gør alt vådt. Efter lidt leg sætter du dig ned på mit bryst, og siger 'Slik dem rene', mens du stikker fingrene hen til min mund. Jeg rækker tungen ud og begynder at slikke dem rene for dine safter. De er rigtig våde, og jeg nyder smagen af dit skød. Du skubber dit underliv op mod mit hoved og spreder dine skamlæber. Du siger 'Slik mig så grundigt'.

Du trykker din våde fisse mod min mund og hele mit ansigt bliver smurt ind i din saft. Jeg bruger tungen i dit underliv så godt, jeg overhovedet kan komme til, og du gør, hvad du kan for at holde fissen åben og klar for min tunge. Du læner dig længere tilbage og siger 'Også det andet hul'. Jeg slikker mig længere ned og rammer dit bagerste hul. Det giver et ryk i dig, da jeg sætter tungen mod hullet. Jeg slikker og kilder dig så godt, som jeg overhovedet kan komme til i den stilling, du sidder i. Du stønner temmelig meget nu. Du rykker dig igen frem, så jeg kan slikke din våde fisse igen. Det nærmest løber ud af den nu. Det er en skøn blanding af mit spyt og dine safter.

Du sætter dig længere ned, så du sidder på mine lår. Du tager et kondom frem og ruller det på min stive pik. Så sænker du dig ned over pikken og begynder at ride mig. Du lader mig glide helt i bund i dit våde indre, og langsomt bevæger du dig op og ned af pikken. Du øger langsomt tempoet, mens du krammer dine bryster hårdt og niver i dine brystvorter. Jeg begynder også at stønne efterhånden, som du rider mig mere og mere. Din hånd finder ned til din klitoris, og du gnider den grundigt, mens du rider op og ned på pikken. Det er et vildt frækt syn, at se dig sidde overskrævs på mig, og jeg kan ikke gøre meget andet end blot nyde det og lade dig bruge mig. Du stønner mere og mere, og jeg kan mærke, du er ved at komme. Du rider mig intenst og gnider dig selv, mens du sidder med lukkede øjne. Så stivner du, og jeg mærker, du glider helt ned over pikken og begynder at slappe af i kroppen.

Du rækker fingrene frem og lader mig slikke dem for dine safter. Du glider af pikken og ned mellem mine ben. Jeg spreder dem, så du kan sidde mellem dem. Du ruller kondomet af mig og gnider pikken lidt. Læner dig frem og tager mig i munden. Du slikker pikhovedet og lader tungen kærtegne det, hvorefter du lukker munden om pikken og lader den glide ind i din mund. Imens fastholder du mit blik, og ser mig direkte i øjnene, mens du bearbejder pikken med munden. Du tager en hånd til hjælp og spiller pikken samtidig med, at du sutter hovedet grundigt. Jeg stønner mere nu. Din anden hånd leger med nosserne, og jeg kan af og til mærke en finger kilde mit bagerste hul. Du presser lidt af en finger ind og fjerner den så igen. Sådan fortsætter du, mens du sutter mig og holder mit blik fanget. Jeg er meget tæt på at komme nu, og fortæller dig, at det snart sker. Det får dig bare til at sutte mig endnu kraftigere. Jeg udstøder et støn og kommer i munden på dig. Du sutter videre og prøver ihærdigt at sluge det, der kommer. Du sutter mig helt tom.

Du smiler til mig og kravler op over min krop, læner dig frem og kysser mig. Vi tungekysser dybt, og jeg kan smage både dit spyt og mit eget sperm. Du rækker hænderne op og løsner mine bånd. Vi lægger os på sengen, og jeg holder om dig, mens jeg kysser dig blidt på skulderen. Siger til dig 'Tak skat, det var så frækt og dejligt'.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page