top of page
  • model72

Fotosessionen

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg havde langt om længe fået overtalt dig til at tage nogle frække billeder af mig. Aftalen var, at jeg skulle placere mig i forskellige stillinger, og du skulle skyde billederne, ingen sex eller anden fysisk kontakt mellem os. Vi blev enige om, at de bedste billeder nok ville blive taget i skoven et øde sted, så det kunne foregå, uden at vi blev forstyrret.

Vi mødtes på rastepladsen ved skoven som aftalt, og jeg havde taget kamera og tilbehør med, således at det eneste du skulle gøre, ville være at indstille kameraet og trykke billederne af. Vi gik ind i skoven og fandt en passende lysning, hvor der var nok lys, så billederne kunne blive rigtig gode. Jeg gav dig en kort introduktion til kameraet, hvorefter det var i gang med billederne.

Jeg begyndte langsomt at tage tøjet af, først t-shirten, så sko og strømper, derefter cowboybukserne, således at jeg stod tilbage i boxershortsene. Du kunne tydelig se på min bule i bukserne, at situationen ophidsede mig, og du knipsede løs med kameraet. Jeg vendte ryggen til dig og lod shortsene falde. Langsomt vendte jeg mig om. Min pik var halvstiv, da hele seancen havde ophidset mig. Alligevel var hele situationen lidt uvant, så havde en naturlig generthed og blufærdighed, hvilket betød, at pikken ikke stod helt stiv. Jeg gned lidt på den og prøvede på alle mulige måder at få et ordentlig jern på, men det ville ikke rigtig lykkedes.

Du foreslog, at du blottede dine bryster, så synet af dem kunne have indvirkning på mine nedre regioner. Du knappede skjorten op, og løftede begge dine bryster ud af bh'ens stof, så jeg kunne se dine bryster i fri dressur. Du krammede brysterne og legede lidt med brystvorterne, hvilket tydeligt hjalp på min pik.

Den rejste sig og var næsten stiv. Du skyndte dig at tage flere billeder, men var alligevel ikke tilfreds med resultatet, så du mente, at der skulle mere kontante midler på bordet. Du kom over til mig og tog et fast greb om min pik, satte dig på knæ foran mig og tog den i munden, meget dybt og meget frækt. Det virkede, og pikken stod nu helt stiv og hård. Men nu var du kommet godt i gang og ikke sådan til at stoppe igen, så du suttede løs på pikken, og jeg kunne mærke, at udløsningen var på vej, så jeg skubbede dig blidt væk.

Jeg væltede dig om på ryggen og trak op i din nederdel og opdagede, at du ikke havde trusser på. Jeg lagde mig mellem dine ben og begyndte at slikke din allerede meget våde mis. Du smagte dejligt, og jeg drak begærligt alle dine safter. Samtidig lod jeg to fingre glide op i dig og fingerkneppede dig, mens tungen legede med din klitoris. Du stønnede og vred dig under min behandling.

Så rejste du dig op og stillede dig på alle fire og sagde, at du nu ville have en rigtig omgang pik. Jeg stillede mig bag dig og legede lidt med pikken mellem dine skamlæber, før jeg lod den glide helt i bund i dig. Jeg begyndte at kneppe dig i lange seje stød, og pikken gled helt ud og ind af dig for hvert stød. Du stønnede højt, og jeg var næsten nervøs for, at der var nogen i skoven, der kunne høre os.

Jeg lod en finger køre ned mellem dine balder, og den fandt hurtig vej til dit bagerste hul. Den gled op, og mens pikken arbejdede i din fisse, kørte fingeren blidt ud og ind af dit bagerste hul. Jeg kunne mærke på dig, at du var tæt ved at komme, så jeg satte tempoet op. Pludselig strammede du skedemusklerne om min pik, hvorefter du faldt sammen.

Du vendte dig rundt og tog min pik i munden. Du suttede den af, og lod læberne vandre hele vejen op og ned ad skaftet. Jeg var tæt på at komme og trak mig ud af din mund. Spermen begyndte at sprøjte, og det første sprøjt ramte din kind, og de efterfølgende dine bryster. Jeg lænede mig ind mod dig og gav dig et dejligt tungekys og slikkede spermen af din kind. Takkede dig og smilte frækt.

Vi pakkede sammen og begav os hjemad, da jeg ikke kunne få en pæn rejsning igen lige med det samme. Så resten af billederne måtte vente til en anden dag.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page