top of page
  • model72

I Frederiksberg Have

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg står og venter på dig ved porten. Det lader til, at du er en lille smule forsinket, men jeg glæder mig rigtig meget til at se dig igen, snakke med dig og holde mine arme omkring dig. Så ser jeg dig komme cyklende ned ad allé'en, og jeg nyder synet af dig, da du nærmer dig. Du har din halvlange grønne jakke på, og dit lange hår har du pænt samlet i nakken. Vi smiler til hinanden, da vi får øjenkontakt, og du stiller cyklen. Du kommer over til mig, og vi siger hej. Vi står jo et offentligt sted, så der er ikke de store kærtegn lige her, selvom jeg har stor lyst til dig. Jeg kan mærke, at jeg har stor lyst til at flå tøjet af dig og tage dig på den nærmeste bænk. Men det går ikke.

Vi går ind gennem porten og fortsætter ind i haven. Der er ikke så mange mennesker i haven denne formiddag, og da vi er drejet væk fra den største af stierne, tager jeg din hånd, og vi går videre hånd i hånd. Jeg nyder at gå og snakke med dig, mens jeg klemmer og kæler for din hånd. Vi tager en af de små stier, og jeg stopper op og trækker dig ind til mig. Jeg læner mig frem og kysser din mund. Nyder at mærke dine fugtige læber mod mine. Du smager dejligt, og vi lader tungerne lege lidt i kysset. Jeg har virkelig savnet at kunne kysse dig.

Mens vi står tæt og kysser, lader jeg hånden glide op og ned ad din ryg, og ned over din bagdel. Jeg kan mærke, at du har en relativ kort nederdel på og jeg klemmer dine balder gennem stoffet.

"Jeg har kun selvsiddende på" hvisker du i mit øre, hvilket blot tænder mig endnu mere.

Forsigtigt lader jeg min hånd glide ind under din nederdel, mens vi står helt tæt. Hånden rammer dit bare lår, og jeg kærtegner din nøgne hud. Det er dejligt at mærke dig igen, og mærke din varme hud mod mine legende fingre. Min pegefinger følger din trussekant rundt, og jeg nærmer mig langsomt fronten af dine trusser. Jeg lader fingeren glide videre ind under trussen. Den finder dine glatte skamlæber, og jeg kan mærke varmen fra dit skød.

Vores kys bliver endnu dybere og mere intense. Min finger glider op i dig, og jeg kan mærke, at du er meget våd. Forsigtigt lader jeg den glide ud og ind i dig, og på dit åndedræt kan jeg mærke, at det er noget som virkelig tænder dig. Jeg trækker fingeren ud og lader dig slikke på ren. Det er tydeligt, at du nyder smagen af dine egne safter. Du slikker og sutter min finger helt ren for safter, og jeg trækker dig skyndsomt ind mellem nogle træer.

Jeg presser dig op mod et af træerne og glider ned på hug foran dig, mens jeg løfter din nederdel op og blotter dine trusser. Jeg bukker mig frem og kysser dine inderlår og krænger dine små fugtige trusser til side. Min tunge glider ind mellem dine skamlæber og jeg nyder smagen af dine salte søde safter. Tungen glider så langt op i dig, som det nu kan lade sig gøre i den stilling, som vi nu står i. Du lukker øjnene, trækker vejret tungt og nyder min tunges arbejde imellem dine ben. Det er meget svært at komme til at slikke dig rigtigt godt her, og jeg rejser mig op.

Jeg hvisker til dig: ”Tror du ikke vi skal finde et mere behageligt sted at lege færdig?"

Du nikker, retter dit tøj, og vi skynder os ud af haven.

Vi aftaler at mødes hos dig en halv time senere. Jeg kører i bil, og du cykler. Vi når stort set frem samtidig, og du er lige kommet ind af døren, da jeg ringer på. Da jeg skubber døren til din lejlighed op, tager du imod mig kun iført sort blonde-bh, g-streng og sorte selvsiddende strømper. Hvilket dejlig syn, og jeg står et øjeblik og nyder det. Men du lader mig ikke stå ret længe.

Jeg har stort set kun fået lagt jakken, da du sætter dig på knæ foran mig, og begynder at knappe mine bukser op. I løbet af et øjeblik har du fået åbnet mine bukser, trukket mine tights ned, og taget min halvstive pik frem. Du åbner munden og lader den forsvinde ind i varmen. Jeg ser ned på dig, og du ser mig i øjnene, mens min pik langsomt glider ud og ind af din våde mund. Det ser ud som om, du nyder det rigtig meget.

Spyttet begynder at løbe fra munden, mens pikken glider ud og ind, og din ene hånd kærtegner blidt mine glatte nosser og mit mellemkød. Det er vildt dejligt, og jeg stønner til dig, mens du sutter. Jeg kan mærke, at du er en sand mester, og snart begynder det at have sin effekt. Pikken er blevet helt stiv og meget hård, og hvis jeg ikke skal komme med det samme, må jeg stoppe dig, så jeg kan nå at nyde dig på andre måder også.

Vi går ind i dit soveværelse, og jeg får smidt resten af mit tøj. Jeg skubber dig blidt ned på sengen, så du ligger på ryggen. Jeg lægger mig ind over dig, og begynder at kysse dig. Kysser din mund, leger med dine læber og din tunge, kysser mig ned ad din hals, mens jeg lader tungen spille på din hud. Jeg kan se, at der er noget som virkelig tænder dig, at du kan mærke mine læber og tunge på din blottede hals.

Jeg trækker stropperne på din bh ned og blotter dit venstre bryst. Et meget velformet og indbydende bryst. Blidt bøjer jeg hovedet ned og slikker din brystvorte og mærker, hvordan den bliver en lille smule mere stiv. Jeg lukker munden om din brystvorte og suger den ind i min mund, mens mine tænder blidt kærtegner den. Du vrider dig, og jeg nyder, at det er mig, der får dig til at vride dig. Jeg blotter det andet bryst og gentager behandlingen på det. Jeg kan slet ikke holde mig fra dine bryster og brystvorter og bliver enormt tændt af at lege med dem.

Jeg beder dig om at stille dig på alle fire, hvorefter jeg læner mig ind over dig. Kysser din nakke, løsner dit hår, og lader det falde ned. Jeg holder om dine bryster og klemmer dem, mens jeg kysser mig ned af din ryg. Du skyder enden i vejret og rykker dig frem og tilbage i små ryk. Mine kys når ned til dine balder og jeg kysser dem blidt. Jeg trækker forsigtigt dine trusser af, og nyder synet, mens du står der på alle fire, kun med selvsiddende på. Jeg spreder dine balder og begynder at slikke begge dine glatte indbydende huller.

Min tunge glider fra klitoris, gennem dine skamlæber og hele vejen om til dit bagerste hul. Et lille "Åhhhh" undslipper dine læber. Jeg begynder, at bruge tungen dybere og længere i hvert hul, og samtidig klemmer jeg dine balder hårdt. Din glatte hud mod min tunge tænder mig meget, og det gør nydelsen endnu større. Jeg giver dig nogle blide slag med flad hånd på balderne, og kan mærke at safterne begynder at løbe ud af dig. Jeg slikker grundigt og begærligt dine skamlæber ren for safter og nyder smagen af din fisse.

Jeg spreder dine balder helt, og trykker langsomt min pik op i din våde, men meget stramme fisse. Langsomt begynder jeg at tage dig, stille og roligt, og lader pikken glide helt ind og helt ud for hvert stød. Jeg mærker tydeligt din skedemuskler strammer om pikken, og hvordan du malker mig. Forsigtigt presser jeg en fugtig finger op i dit bagerste hul, som allerede er godt vådt efter alt slikkeriet. Fingeren glider ud og ind af dig, mens pikken arbejder i din skede. Det er tydeligt at mærke pikken arbejde i dig gennem den tynde væg mellem de to huller, og det tænder mig til at tage dig endnu hårdere. Jeg fornemmer, hvordan dine bryster vugger under din krop for hvert stød.

Jeg ærgrer mig lidt over, at dit spejl i soveværelset vender væk fra sengen, da jeg ville have nydt at se brysterne vugge frit, mens jeg tog dig. Jeg trækker mig ud af dig, og beder dig vende dig rundt på ryggen, mens jeg trækker dine ben ud til sengekanten. Jeg spreder dine ben og sætter mig på knæ mellem dem, og lader pikken glide op i dig igen. Mens jeg tager dig dybt holder vi øjenkontakt. Det er tydeligt, at se på dine øjne, når jeg rammer det rigtige punkt, så begynder de at rulle.

Min pegefinger glider ind i din mund og du sutter den begærligt, mens jeg støder hårdere og hårdere op i dig. Jeg flytter den fugtige finger fra din mund til din klitoris. Jeg kan se på dig, at det er noget som virker. Du stønner mere og mere, og hjælper selv villigt til med fingrene for at sprede dine skamlæber. Dine bryster er dejlig indbydende i den position og jeg tager hænderne frem og leger med dem. Min tommel og pegefinger finder dine brystvorter og jeg nulrer dem blidt. Mine stød bliver hårdere og dybere i dig, og det er tydeligt, at du er ved at komme. Dine egne fingre leger på din klitoris, og dine øjne er helt himmelvendte.

Jeg kan også mærke min egen orgasme nærmer sig, og pikken arbejder hurtigere ud og ind af dig. Pludselig spænder du kroppen i en bue, og jeg mærker dine muskler strammer sig om pikken, din vejrtrækning stopper, og du er helt væk. Jeg støder et par gange, og lader så spermen sprøjte op i dig. Jeg mærker varmen brede sig i din fisse, og pikken bliver slappere. Blidt trækker jeg mig ud, og kan se spermen løbe med ud. Du læner dig frem og tager min halvslappe våde pik i munden og sutter den ren for vores fælles safter. Du ser mig dybt i øjnene, og jeg fornemmer din store nydelse ved at være sammen med mig.

Vi ved jo godt begge, at det er lidt forbudt, men det er svært at holde sig fra hinanden, når man bliver tændt af et kys og en berøring i Frederiksberg Have.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page