top of page
  • model72

I sommerhus

Opdateret: 16. apr. 2020

Der er tændt op i brændeovnen, og huset er blevet rigtig gennemvarmt. Jeg venter på, at du skal komme på besøg. Jeg har bare et par jeans på og en t-shirt. Der er stillet stearinlys op forskellige steder i huset, og alt er gjort klar til du kommer. Så ringer det på døren, og jeg smutter ud og åbner op. Du står uden for og ser rigtig godt ud, så jeg skynder mig at få dig inden for i varmen. Allerede i døren mødes vi i et vådt tungekys, og jeg har virkelig savnet at være sammen med dig. Du tager dit overtøj af, og afsløre dine lækre krop under overtøjet.

Du har en stram top på, der tydeligt viser dine bryster frem, og brystvorterne trykker mod stoffet. Du har bestemt ikke taget bh på inden under. Men du har en kort nederdel på med flotte selvsiddende strømper, og et par høje sorte sko. Da jeg kysser dig igen, lader jeg en hånd glide over dine balder og kan mærke, at det ikke kun er bh'en du har glemt at få på. Jeg tror bestemt, at du er nøgen under nederdelen. Jeg lader mig glide ned foran dig, løfter din nederdel op og kysser din blottede mis. Den er allerede fugtig og dufter dejlig. Jeg lader tungen glide op mellem dine skamlæber og smager på dine safter. Jeg rejser mig og trækker dig forsigtigt med ud på badeværelset.

Du ser hurtigt, at spa'en er fyldt op med varmt vand, og den ser rigtig fristende og indbydende ud. Du står foran mig, og jeg klæder dig langsomt af, mens jeg nyder synet at din krop efterhånden, som den bliver blottet. Trækker din top af og begynder at slikke og kærtegne dine bryster. Jeg tager en brystvorte i munden og sutter grundigt på den, hvorefter den anden får en tilsvarende tur. Så lader jeg din nederdel falde og beder dig stige ud af den. Du sætter dig på kanten af spa'en, og jeg trækker dine strømper af, en ad gangen, mens jeg kysser din fod. Jeg giver dig en hånd og hjælper dig op i spa'en. Hurtigt tager jeg selv mit tøj af, og kommer op i spa'en til dig, og sætter mig bagved dig, helt tæt op ad din krop. Kysser din nakke og slikker blidt i dit øre, mens hænderne kærtegner dine bryster. Du nyder det, og samtidig nyder du det varme vand, der strømmer langs med din krop. Dette er et dejligt øjeblik for os begge.

Vi sidder et stykke tid i spa'en. Vi nyder det og småsnakker, mens vi kæler blidt for hinanden. Jeg stiger op ad spa'en, tørrer mig, og tager et håndklæde og beder dig stå op. Jeg svøber håndklædet omkring dig og tørre din krop over det hele, mens jeg kysser dig blidt ind i mellem. Derefter fører jeg dig ind i stuen og beder dig lægge dig på tæppet foran brændeovnen. Flammerne slikker op ad glasset, og du kan mærke varmen. Jeg gør tegn til, at du skal lægge dig på maven. Sætter et glas rødvin frem til dig og lægger et tæppe over dig. Tager massage-olien frem og begynder blidt at massere din ryg og skuldre. Jeg bruger hænderne på din krop og masserer den blidt. Det er tydeligt at høre på din vejrtrækning, at du nyder det, og du har trængt til massagen.

Jeg masserer blidt ryggen færdig, og giver derefter dine ben en tur. Langsomt nærmer jeg mig dine balder og inderlår. Jeg beder dig sprede benene godt ud til siden, hvorefter jeg sætter mig mellem dine ben og begynder at kysse dine balder, mens tungen glider tættere og tættere på revnen mellem dine balder. Forsigtigt begynder at slikke dig mellem balderne, så tungen glider fra dine skamlæber til dit bagerste hul. Begraver skiftevis tungen i din våde fisse og din stramme røv. Jeg nyder smagen af dig, og safterne løber fra dit skød. Samtidig bruger jeg et par fingre i dine huller, og du begynder at vride dig under min behandling. Jeg får efterhånden udvidet dig, så du bliver klar til lidt mere.

Pludselig vender du dig rundt og skubber mig blidt ned på ryggen. Du læner dig ind over mig og sluger min pik til roden. Begynder at give mig et heftigt blowjob, og dit spyt løber langsomt ned ad pikken. Du skiftevis slikker min pik og mine nosser. Du tvinger mine ben fra hinanden og lader tungen glide ned til mit bagerste hul. Det giver et gip i mig, da jeg aldrig har prøvet det før. Du slikker mig omkring hullet og bruger blidt tungen der. Det tænder mig meget, og pikken er lige ved at sprænges af liderlighed.

Jeg rækker dig et kondom, som du erfarent pakker ud og ruller på min stive pik. Hurtigt sætter du dig overskrævs på mig, og lader dig glide ned over pikken. Du er så våd, at du uden problemer glider direkte ned over den, og jeg kan trykke mig helt i bund i dig. Du begynder at ride mig hurtigt, og jeg kan mærke, at du er rigtig tændt. Dine bryster hopper op og ned, mens du rider mig, og jeg slikker på dine brystvorter indimellem, når jeg kan nå dem. Jeg elsker at mærke din stramme fisse om pikken. Jeg lader en hånd glide ned til dine balder, og en finger trænger op i dit bagerste hul. Mens du knepper mig, lader jeg fingeren glide ud og ind af din røv og prøver at gøre dig klar til mere.

Du hopper af mig og stiller dig på alle fire. Du vender hovedet og beder mig om at tage dig nu, i begge huller. Jeg stiller mig bag dig, og lader pikken glide op i din fisse. Du trykker dig mod mig, og jeg går helt i bund, og knepper dig herefter dybt frem og tilbage. Jeg lader lidt spyt ramme ned mellem dine balder og kører det rundt omkring dit bagerste hul. Jeg trækker pikken ud af din fisse og sætter den mod din røv. Jeg trykker mig langsomt mod dit hul og kan mærke, at det er meget stramt. Jeg tvivler lidt på, at jeg kan komme op i dig, men du trykker dig godt mod mig, og langsomt glider pikken op i dig.

Jeg kan høre på dig, at det gør temmelig ondt, men du vedbliver at trykke dig mod min pik, og jeg glider et pænt stykke op i dig, hvorefter jeg langsomt begynder at kneppe dig. Jeg har ikke tidligere hørt dig stønne så højt, og mens jeg tager dig, masserer du din klitoris voldsomt med den ene hånd. Din røv er meget stram, og jeg kan tydelig mærke forskel på dine to huller. Det er lige før, at du er for stram til, at jeg kan glide ud og ind af dig. Jeg kan høre på din stønnen, at du er ved at komme, så jeg koncentrerer mig om, at gøre det så godt for dig som muligt. Pludselig spændes hele din krop, og et skrig undslipper dine læber. Jeg trækker mig hurtigt ud af dig, mens du lader orgasmen skylle gennem din krop.

Da orgasmen er overstået, vender du dig mod mig, trækker kondomet af min pik og sluger mig til roden igen. Jeg koncentrerer mig om at nyde det, da jeg jo ved, hvor gerne du vil have, at jeg kommer. Du bearbejder min pik med mund og hånd, og jeg nyder virkelig din behandling. Pludselig kan jeg mærke en hånd mellem mine ben, og en finger der begynder at lege med mit bagerste hul. Du sutter hårdere på min pik, og stikker samtidig fingeren op i mig. Jeg er lige ved at se sol, måne og stjerner. Din vedholdende sutten og fingeren i røven er mere, end jeg kan holde til, og det begynder at trække sammen i pikken. Du lukker munden helt om pikken, og jeg lader spermen skyde ud. Jeg kan se på dig, at det kommer som en overraskelse for dig, og givetvis også mængden, men du gør arbejdet færdigt og sluger, hvad der kommer, mens du ser mig dybt i øjnene.

Vi falder begge to fuldstændig sammen efter, at vi begge er kommet. Du kravler op til mig, og kysser mig dybt. Jeg nyder at kysse dig dybt, så tungerne kan lege med hinanden, og jeg kan svagt ane smagen af min egen sperm. Jeg tror, at vi begge har fået den hidtidig bedste orgasme sammen. Det er dejligt, at du skal være i sommerhuset med mig et par dage, så vi kan få endnu flere af den slags.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page