top of page
  • model72

Kongressen

Opdateret: 16. apr. 2020

Vi er på den årlige kongres. Som sædvanlig har vi ikke værelse sammen, men bor dog på samme hotel. Foredragene er lidt kedelige, og jeg har meget svært ved at holde opmærksomheden, når du sidder ved siden af mig. Jeg nyder, at du sidder tæt på og har mest af alt bare lyst til at læne mig over mod dig og kysse dig vådt og frækt og være ligeglad med alle andre i lokalet.


Jeg skriver en seddel til dig og fortæller, at jeg har vildt meget lyst til dig, og du skal afsætte tiden, når vi er færdige med foredragene og indtil middagen til mig. Du læser sedlen, skriver lidt og sender den tilbage til mig. Du skriver "Jeg er din tøs, så du kan bare bruge mig". Vi nærmer os kaffepausen og derefter er der to foredrag tilbage. Jeg giver dig en lille æske og skriver en seddel til dig "I pausen tager du æsken med på toilettet og gør som der står i det medfølgende brev".


Du ser lidt spørgende og genert på mig. Jeg smiler og nikker. I pausen kan jeg se, at du lidt tvivlende og meget observerende forsvinder ud. Du låser døren til toilettet og åbner nysgerrigt æsken. Der ligger to vaginal-kugler og en lille seddel "Sæt kuglerne op og afvendt yderligere ordre". Du vender og drejer æsken nogle gange, men beslutter dig så til at gøre, som der står.


Efter pausen kommer du tilbage og sætter dig ved siden af mig igen. Du går lidt anderledes, men jeg smiler blot til dig. Under foredragene kan jeg fornemme, at du er lidt mere urolig end før. Jeg giver dig endnu en pakke og en seddel "Gå til dit værelse, åben pakken og følg instruktionen". Da foredraget er færdigt, rejser du dig og forsvinder næsten med det samme. Du kommer tilbage til værelset og skynder dig og åbne pakken.


Der ligger to små bloklys, en æske tændstikker, fire stykker reb og en blindfold. Og en seddel "Tænd lysene og afvendt sms". Kort tid efter modtager du en sms "Lig klar på sengen kl 17.00, nøgen og på ryggen, blindfolded, rebene liggende ved siden af og døren ulåst". Du lægger dig og gør som befalet. Du ligger i totalt mørke med sanserne ekstra skærpet. Du har ingen fornemmelse af tid og ved ikke hvor længe du har ligget før, du hører døren bliver åbnet og herefter lukket og låst.


Jeg træder ind i dit værelse og kan konstatere, at du har gjort, som jeg har bedt dig om. Jeg går hen og giver dig et dybt kys og siger "Dygtig pige, du ligger helt stille, til jeg beder dig om andet, forstået?". Du nikker indforstået. Jeg tager tøjet af og står lidt og betragter dig; smuk, indbydende og fræk, som du ligger der bare for min skyld. Jeg glædes over, at du er sådan en dejlig pige, og du er en del af netop mit liv.


Jeg får hurtigt lokaliseret to sengeben og binder først din ene hånd fast og derefter den anden. Herefter begynder jeg langsomt at kysse og slikke hele din krop. Starter med at kysse din pande og kinder. Derefter går turen til munden, og jeg bruger min tunge til at udforske den med. Du kysser ivrigt igen. Jeg springer din hals over og fortsætter med dine dejlige bryster. Begge bryster bliver kysset og slikket, og jeg bider og napper temmelig hårdt i dine brystvorter, og du vrider dig noget under behandlingen, men kan både høre på din stønnen og dine stive brystvorter, at du tænder meget på det.


Jeg kysser og slikker mig ned over din spændstige mave og ned mod din glatte fisse. Jeg kan allerede dufte safterne. Tungen rammer dit venusbjerg og hele området er vådt af saft, sikkert både på grund af kuglerne og forventningerne. Og jeg kan konstatere, at snoren fra kuglerne hænger pænt ud af din fisse. Jeg prøver at slikke alle dine dejlige safter i mig, men jo mere jeg slikker, des mere løber der ud af dig. Jeg tager forsigtigt fat i snoren og trækker kuglerne ud en ad gangen. Du stønner og vrider dig imens.


Jeg trækker dem helt ud og holder dem op til din mund "Åben munden og smag". Du åbner munden, og jeg lader den ene kugle glide ind i din mund, og du sutter den ren for dine egne safter. Jeg trækker kuglen ud af din mund og smider dem på gulvet. Jeg lægger mig med mellem dine ben, åbner dine skamlæber og begynder at slikke din fisse og klitoris. Jeg slikker dig mere og mere intenst samtidig med at to fingre glider ud og ind af din fisse. Du vrider dig og stønner mere og mere. Jeg kan mærke, at du er meget tændt og meget snart vil komme. Du spænder hele kroppen og kommer i en dejlig orgasme. Jeg slipper dig og lader dig ligge et øjeblik og komme til dig selv igen.


Du ligger stadig blindfolded og ved ikke, hvad der foregår omkring dig. Pludselig mærker du en smerte på det ene bryst brede sig rundt. Jeg lader den flydende stearin løbe ned over dit venstre bryst og ser dig tage imod den korte intense smerte. Du gisper lidt og strammer i kroppen. Da stearinen er kølet ned, begynder du at slappe af igen. Herefter mærker du den samme smerte på det højre bryst, og din reaktion er den samme. Jeg læner mig frem og kysser dig blidt, krævende og begærligt.


Jeg rejser mig op og placerer min stive pik ud for din mund og lader den forsigtigt glide over dine læber. Du åbner munden og begynder at slikke på pikhovedet. Jeg presser den længere og længere ind, og du sutter så godt du kan, når du nu ikke kan bruge dine hænder. Det er dejligt at mærke din tunge og din mund på min pik, og jeg småstønner under din behandling. Jeg løsner dine hænder og lader dig bruge dem i betjeningen af mig. Du sutter mig meget intenst, og jeg kan mærke, at du hurtigt vil få mig til at komme, hvis du fortsætter. Jeg stopper dig og beder dig stille dig på alle fire.


Du stiller dig midt på sengen på alle fire, og jeg læner mig frem og slikker dig lidt bagfra, mens du står sådan. Du er stadig plaskvåd, og jeg lader tungen glide frem og tilbage mellem dine skamlæber. Jeg stiller mig på knæ bagved dig og lader pikken glide frem og tilbage mellem dine skamlæber. På din vejrtrækning lyder det som om, at du er klar og bare vil have mig op. Jeg presser mig langsomt op i dig, og nyder følelsen af pikken, der glider op i din stramme fisse. Jeg presser mig stille og roligt helt i bund i dig. Da jeg kan mærke, at du slapper helt af, begynder jeg at køre rytmisk frem og tilbage i dig.


Du skiftevis strammer og slapper musklerne omkring pikken, og vi begynder begge at stønne kraftigere og kraftigere. Vi finder en god takt, hvor vi arbejder sammen og følges ad. Jeg er meget tæt på at komme og kan mærke, at det er du også. Jeg presser mig helt i bund i dig og holder mig der. Da du trækker musklerne sammen omkring min pik, begynder jeg at sprøjte. Du stønner også højt, da du mærker sprøjtende dybt oppe i dig. Efter at jeg er kommet, beholder jeg pikken oppe i dig og holder den et stykke tid. Jeg trækker mig ud og spermen begynder at dryppe ud af dig. Du lægger dig ned og jeg lægger mig ved siden af dig og kysser dig. "Tak for gaven" siger du og kysser mig vådt. "Jeg tror, vi kommer for sent til middagen" siger jeg og kysser dig tilbage.


Kunne du tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page