top of page
  • model72

Oplevelse med croquis

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg kan godt lide udfordringen i at sidde croquis for en tegner. Jeg blev kontaktet af en moden kvinde, der gerne ville bruge en croquismodel. Hun var rimelig erfaren med at tegne, men det lå en del år tilbage, så hun ville gerne lige have genopfrisket det lidt. Jeg tog ud til hende til en kop kaffe og for at se på det, hun havde lavet tidligere. Hun var en kvinde sidst i 50'erne, og boede meget rodet, men hyggeligt. Vi fik kaffe og snakket sammen, og det hun viste mig af hendes arbejde var meget flot, og det var tydeligt, at hun godt kunne tegne. Vi aftalte at mødes 14 dage senere.


Hun havde gjort klar med et tæppe på gulvet, og fundet sine tegne-ting frem. Jeg tog tøjet af, og så startede vi med et par stillinger, hvor jeg stod op. Det var skitser af cirka 5 minutters varighed, som hun tegnede. Og hun var dygtig. Derefter tog vi en række skitser, hvor jeg sad ned. Efter en god times tid, var det tid til at slutte. Det er lidt hårdt at sidde croquis, men hun fik lavet en 10-12 rigtig gode skitser. Desværre blev det ikke til flere sessioner, da hun så skiftede job, og ikke havde den samme mulighed for at mødes.


Kunne du også tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page