top of page
  • model72

Oplevelser som morgen-tjener

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg var blevet kontaktet af et par i 40'erne, som ønskede en tjener til at servere morgenmad for dem, og som kunne deltage lidt aktivt undervejs, hvis de ønskede det. Vi mailede lidt frem og tilbage og fik aftalt et tidspunkt, hvor jeg skulle møde op hos dem. Jeg ringede på og blev lukket ind af manden, som var iført en housecoat. Jeg kom ind og fik lagt mit tøj, og blev vist ud i køkkenet, hvor jeg begyndte at gøre tingene klar til morgenmaden. Jeg dækkede de sidste ting på bordet, og ventede på, at parret blev færdig med at gøre sig klar.


Efter lidt tid kom de begge ud til spisebordet, hilste pænt på mig, og jeg trak stolen ud for kvinden, hvorefter hun satte sig. Hun var iført en silke-kimono, og så rigtig fræk ud. Jeg gik nøgen rundt om bordet, og skænkede te for dem, og ellers blot stod til rådighed. Jeg fik besked på at stille mig bag hendes stol, og massere hendes skuldre og nakke lidt. Langsomt gled kimonoen ned om skuldrene, og afslørede, at hun havde en fræk corsage på, der skjulte hendes bryster ind til videre.


Jeg lod hænderne glide over hendes skuldre og masserede hende blidt, mens hun ellers sad og spiste sin morgenmad og snakkede med sin mand. Det var tydeligt, at det også tændte ham, at jeg berørte hans kone. Han gav mig så besked på at lade hænderne glide ned til hendes bryster og give dem en blid gang massage. Jeg lukkede hænderne om hendes små faste velformede bryster, og masserede dem kærligt og blidt. Jeg lod hænderne glide ind under corsagen, og ind til brysterne.


Jeg fik blidt løftet brysterne ud, så jeg bedre kunne komme til med mine hænder. Jeg nuldrede hendes brystvorter, og det var tydeligt, at hun kunne lide min behandling. Jeg fik besked på, at jeg skulle slikke hende bryster, så hun skubbede stolen ud fra bordet, og jeg satte mig foran hende og begyndte at slikke hendes bryster. Først hele brystet og så langsomt koncentreret om brystvorterne. De store brystvorter var helt stive og følsomme, og jeg brugte tungen og munden flittigt på dem og på brysterne. Det tændte hende.


Så bad manden mig om at slikke hendes fisse. Hun åbnede sin kimono, og afslørede at hun havde siddet helt trusseløs under hele morgenmaden. Jeg spredte hendes ben, og hun skubbede enden ud til kanten af stolen. Hendes let-behårede fisse med store skamlæber glinsede allerede af safter. Jeg satte tungen på skamlæberne og begyndte at slikke hendes læber. Tungen fandt hurtigt ind mellem hendes skamlæber og ind til hendes safter.


Hun sad med lukkede øjne og nød min behandling af hendes underliv. Og jeg nød smagen af hendes fisse og hendes safter. Det tændte dem begge rigtig meget, at jeg lå mellem hendes ben og slikkede, mens de blot sad og spiste morgenmad, selvom jeg tvivler på, at hun kunne koncentrere sig ret meget om at spise. Da jeg havde slikket hende godt igennem, mente manden, at nu måtte det være tid til, at hun smagte min pik også.


Jeg rejste mig op og stod med min halvstive pik ud for hendes ansigt. Hun åbnede munden og lod den glide ind. Mundens varme og hendes tunge der gled over pikhovedet fik hurtigt min pik til at vokse til fuld størrelse. Hun brugte munden ivrigt på min pik, og jeg nød virkelig behandlingen. Samtidig lod jeg mine hænder og fingre kærtegne hendes lækre bryster. Efter lidt tid, mente de, at nu var det tid til noget andet.


De rejste sig fra bordet og gik ind i soveværelset ved siden af. Og jeg fik besked på at rydde op i køkkenet.


Jeg fik ryddet op i køkkenet efter morgenmaden, og imens kunne jeg høre deres aktivitet i soveværelset. Da tingene var kommet på plads igen, stillede jeg mig afventende, da jeg jo ikke kunne gøre så meget andet. Lidt efter blev der kaldt, at jeg godt kunne komme ind og deltage i legen. da jeg trådte ind i soveværelset var manden nøgen og lå med en god stor stiv pik, som hun var ved at sutte godt og grundigt.


Mens hun stod der på alle fire med hans pik i munden, placerede jeg mig bag hende og begyndte at slikke hende igen. Hans pik var blevet suttet klar, og hendes fisse gjort godt våd, så hun satte sig overskrævs på ham og begyndte at ride ham. Jeg placerede mig bag hende og slikkede hendes bagerste hul, mens hans pik gled ud og ind i hendes våde fisse. Det var tydeligt, at hun kunne lide behandlingen.


De skiftede stilling, så hun fik den bagfra, mens jeg stod foran hende, og hun kunne sutte min pik samtidig. Det var frækt at se hende blive kneppet, mens hun suttede min pik. Han trak sig ud og lagde sig på ryggen, mens hun kravlede ned mellem hans ben og suttede hans pik igen. Jeg placerede mig, så jeg kunne slikke hendes drivende fisse. Efter lidt sutteri, spillede hun ham af, og han kom i store sprøjt ud over sin mave, mens jeg fortsatte med at slikke hende.


Han trak sig nu ud af legen, og jeg fortsatte med hende alene. Jeg slikkede og fingerkneppede hende godt og grundigt, og ind imellem fik min pik også en tur med hendes mund og hænder. Jeg koncentrede mig nu om hende og kunne mærke, at hun nærmede sig et klimaks, og mens jeg legede med hende og slikkede hende, så kom hun i en forløsende orgasme. Imens havde manden stået i døren og se på det hele.


Nu var hun dejlig afslappet, og jeg sluttede af med at give hende en blid omgang kropsmassage, både på bag- og forside, mens hun blot lå og nød det.


Efter seancen, satte vi os alle tre ved spisebordet og fik en kop kaffe, og snakkede om alt muligt andet. En utrolig dejlig oplevelse med et utroligt dejligt og frækt par.

Kunne du også tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page