top of page
  • model72

Oplevelser med fotosession

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg har fået kontakt med en dejlig kvinde i starten af 50'erne, der samtidig kunne fungere som en Domina, når det var påkrævet. Hun ville gerne have taget nogle frække billeder, både af en fræk fyr og hende selv. Så en dag havde hun aftalt en tid med en fotograf, som kunne lave de billeder i sit hjemmestudie.


Efter at have mailet lidt frem og tilbage, og aftalt detaljerne i det, der skulle foregå, fik vi aftalt den endelig dag. Vi aftalte et mødested, og på det aftalte tidspunkt kom hun og hentede mig. Hun var en stor frodig kvinde, og vi fik os en lille hyggesnak på vej i bilen. Vi ankom til fotografen og satte os og fik en kop kaffe, inden fotoseancen skulle begynde.


Jeg fik besked på at stille mig hen til lærredet og begynde at strippe. Fotografen var klar og knipsede løs, mens jeg langsomt smed tøjet. Jeg startede med at posere i forskellige positioner med tøjet på. Derefter røg cardigan'en og t-shirten, mens fotografen knipsede løs, og Fruen sad og så på. Langsomt røg bukserne, mens jeg strippede frækt. Og pludselig stod jeg helt nøgen tilbage.

Jeg fik besked på at begynde at lege med mig selv, og jeg begyndte langsomt at gnide på pikken, og den voksede hurtig til fuld størrelse. Så fik jeg sat en taburet ind, som jeg kunne sidde på og spille pik.


Jeg satte mig på taburetten og lænede mig tilbage, mens jeg gned på min stive hårde pik. Fruen sad og kiggede på mit pikspil, mens fotografen tog sine billeder. Det var tydeligt, at det var noget, der tændte Fruen. Hun kom langsomt kravlende over mod mig, og satte sig mellem mine ben. Hendes hånd tog fat om min pik og begyndte at gnide den. Den anden hånd legede med mine glatte nosser. Fruen lænede sig frem og tog min pik i munden og begyndte at sutte mig, dejligt og vådt. Jeg lænede mig yderligere tilbage og hun suttede mig godt og grundigt.


Vi fik fjernet taburetten og jeg lagde mig ned på ryggen, mens Fruen suttede og slikkede min pik, der strittede lige op. Fruen kravlede op over min krop og tungekyssede mig dybt og længe.


Fruen blev hurtig rigtig liderlig, og nu ville hun prøve mere. Så hun fik sat gummiet på pikken og anbragt sig på alle fire. Jeg stillede mig bag hende, masserede hendes drivende kusse med fingrene og mærkede, hvor våd hun var blevet. Jeg trængte langsomt op i hendes drivende kusse og begyndte at kneppe hende. Jeg bemærkede dårligt nok fotografen, som knipsede løs med sit kamera. Fruen stønnede, mens jeg tog hende, men det var ligesom ikke nok, jeg fik fyldt hende ud, så hun ville have mere. Hun lagde sig ned på ryggen, og jeg anbragte mig mellem hendes ben.


'Fist mig' beordrede hun. Jeg smurte min højre hånd ind i babyolie og sørgede for, at den var helt smurt ind, og så begyndte jeg at massere hendes kusse med fingrene, først tre og så fire. Der var godt med plads i hendes kusse. Imens gled min tommelfinger frem og tilbage over hendes klitoris, og jeg kunne mærke, at det tændte hende rigtig meget at blive taget og masseret på den måde.


Efterhånden var der blevet god plads i kussen, og jeg begyndte at lade tommelfingeren glide lidt med ind hver gang. Samtidig stønnede Fruen mere og mere, og jeg kunne mærke på hende, at hun snart ville komme. Da hendes kusse begyndte at trække sig sammen, havde jeg mulighed for at presse hele hånden op i hende, og pludselig gled hånd og tommelfinger helt op. Hendes kusse strammede om hele hånden, og hun bad mig vente et øjeblik, før jeg begyndte på mere.


Da orgasmen var rullet videre, begyndte jeg at kneppe hendes kusse med hele hånden. Det var noget Fruen kunne lide, og det var bestemt ikke første gang hun fik en hel hånd. Jeg arbejdede hånden rundt, og frem og tilbage i hendes kusse, og jeg bemærkede slet ikke fotografen, der var kommer tæt på nu. Fruen nærmere sig et nyt klimaks, og jeg intensiverede mine bevægelser.

Pludselig gik hele hendes krop i bro, og jeg kunne mærke kussen lukke sig om min hånd, og hendes ben samlede sig om min arm, og hun kom med et voldsomt udbrud. Endnu en orgasme rullede gennem hendes krop. Da hun begyndte at slappe af igen, fik jeg forsigtigt trukket min hånd ud af hendes kusse, og vi smilede frækt til hinanden.


Fruen lagde sig på ryggen og begyndte at lege med sin kusse, og jeg satte mig ved hendes hoved og begyndte at spille pikken. Mens jeg spillede på pikken, lod Fruen en gang imellem tungen glide over pikhovedet, og hendes hænder var travlt optaget med at gnide hendes kusse. Hun gned hårdere og hårdere samtidig med, at jeg spillede pikken hurtigere og hurtigere. Vi nærmede os begge klimaks. Igen spændtes Fruens krop, og hun begyndte at sprøjte sine safter ud af kussen, og imens begyndte jeg også at sprøjte min sperm ud over Fruen, på hendes bryster og ansigt.


Efter lidt tid til at sunde os, fik vi tørret diverse safter op, og tog et bad. Vi fik en kop kaffe og så fotografens billeder. Ret spændende at se, hvordan det hele var forgået den sidste times tid.  

Kunne du også tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

46 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

1 comentário


photo lab
photo lab
03 de dez. de 2020

veldig interessant informasjon og kule bilder. Takk for at du delte. Jeg er veldig interessert. Lykke til! Jeg anbefaler også at du leser noen veldig nyttige og kreative tips. Jeg er sikker på at du ved hjelp av denne informasjonen kan gjøre det du planla å gjøre https://fixthephoto.com/creative-photography-ideas.html

Curtir
bottom of page