top of page
  • model72

Oplevelse med massage

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg fik kontakt med et par, som søgte en massør til hende. Det blev relativ hurtigt aftalt, at jeg skulle komme forbi og massere hende, selvfølgelig mens jeg var nøgen, og så kunne vi se, hvad der skete. Jeg kørte afsted til dem, og ringede på døren. Manden åbnede døren, og jeg blev fulgt ind i soveværelset, hvor hun lå nyvasket, nøgen og klar. Jeg fik smidt tøjet, og gik i gang med at massere hendes ryg. Vi havde på forhånd aftalt, at hun skulle have massage over det hele.


Hun var en kvinde i 40'erne og helt almindelig at se på. Jeg gav en grundig gang massage på ryggen og bevægede mig ned til balderne og gav dem en god omgang, og så videre ned til lårerne. Mens jeg masserede balder og lår, kunne jeg sprede dem lidt og se på hendes glatte skød. Imens jeg var i gang med konen, var manden gået i bad, og han kom ind i soveværelset efter, han var færdig.


Jeg fik hende til at vende sig rundt og fortsatte med at massere hendes ben og arme på forsiden.Derefter gik jeg videre til hendes bryster. Hun havde en god håndfuld, som fik en grundig gang massage. Mens jeg masserede hende foran, begyndte hun at lege med min pik. Hun spillede den med fast hånd. Mandens pik, som var temmelig stor og tyk, var ved at blive stiv, og han begyndte at tungekysse med sin kone, mens jeg masserede hende videre. Jeg spredte hendes ben og begyndte at massere hende mellem benene.


Hun var utrolig våd, og mandens kysseri havde sikkert også gjort sit. Hans pik var helt klar, og han lagde sig ind over hende og trængte op i hendes våde fisse. Jeg stillede mig ved siden af sengen, og hun begyndte at spille mig af, mens hendes mand bollede hende. De var begge to meget tændte, og der gik ikke lang tid, før de begge kom. Jeg blev rimelig tændt af det og kom også ud over hendes bryster. Herefter gik jeg ud på toilettet og fik tørret mig, tog mit tøj på og smuttede afsted igen.


Kunne du også tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

63 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page