top of page
  • model72

Oplevelse som betjener

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg havde fået kontakt med en moden kvinde, som klart tændte på ideen om, at jeg skulle være hendes betjener, og hun mente bestemt, at hun kunne gøre brug af flere af mine tilbud fra hjemmesiden. Efter en del kommunikeren frem og tilbage, så fandt vi endelig en dag og mødes og få prøvet nogle af fantasierne af. Så en almindelig tirsdag formiddag mødte jeg op hos hende. Selvfølgelig præcis som aftalt, og jeg vidste ikke på forhånd, hvad jeg skulle bruges til, så glædede mig meget til at se, hvad der skulle ske.


Hun modtog mig i døren, en moden, lidt buttet kvinde i starten af 50erne og som bestemt så ud til at være klar til formiddagens opgaver. Jeg blev budt indenfor og fulgte med ind i stuen. Hun satte sig i en stol og beordrede mig så til at strippe for hende. Så jeg begyndte langsomt at tage tøjet af og stod til sidst foran hende nøgen, tændt og med en halvstiv pik.


Derefter blev jeg taget med ind i soveværelset og fik besked på, at hun gerne ville have en omgang massage, så hun smed tøjet og lagde sig på maven på sengen, hvorefter jeg gik i gang med hænderne og massage-olien. Jeg fik givet ryg, skuldre, ben og balder en omgang massage, hvorefter hun så vendte sig rundt, og jeg kunne give forsiden en tur. Hun havde store bløde bryster, som selvfølgelig også skulle masseres. Jeg sluttede så af med at give inderlårene en omgang.


På det tidspunkt havde jeg endnu ikke været i kontakt med hendes fisse, men det skulle jeg så komme nu. Hun ville have en intim-barbering, så jeg blev sendt ud i køkken og badeværelse efter en balje vand, skraber og skum. Jeg fik sæbet hendes fisse ind i skum og gik i gang. Barberingen skulle være glat omkring revnen og med en trekant tilbage over fissen. Jeg kørte skraberen frem og tilbage over huden og fik efterhånden fjernet de uønskede hår.


Derefter mærkede jeg efter med fingrene og var tilfreds med glatheden. Hun fik skyllet sig ren for sæbe og så måtte jeg i gang med tungen. Jeg begyndte at slikke hendes klitoris og lod et par fingre glide op i hendes fisse. Jeg slikkede og fingerkneppede hende hurtigere og hurtigere, mens hun stønnede mere og mere intenst. Til sidst kom hendes orgasme, og jeg kunne nyde at se hendes krop give efter for orgasmen. Hun havde endnu ikke rigtig gjort noget ved mig, men jeg fik et par enkelte sut på pikken som tak.


Handyman-delen var der også brug for, og jeg blev sat i gang med at sætte hylder, billeder og spejle op på diverse vægge i huset. Selvfølgelig mens jeg var totalt nøgen, og hun kunne gå og nyde synet af min krop og ikke mindst min pik. Ind i mellem havde hun lige en kort berøring af min pik eller balder, men ellers fik jeg skruet diverse skruer i væggen og sat de forskellige ting op.

Efter endt arbejde var det tid til at lave en kop te til hende og en kop kaffe til mig selv. Vi fik drukket kaffen og teen, mens vi småsludrede. Det var ved at være tid, hvor besøget var slut, men hun mente, vi lige kunne nå en hurtig omgang i soveværelset.


Så jeg blev trukket ind, og hun begyndte at sutte mig af. Pikken reagerede hurtigt og var snart stor og stiv. Så blev jeg skubbet ned på ryggen på sengen og hun sænkede sin fisse ned over pikken, hvorefter hun begyndte at ride mig. Jeg nød varmen omkring pikken og se hende ride min pik. Så tog jeg hende, mens hun lå på ryggen og til sidst, skulle jeg trænge op i hende bagfra. Kneppede hende i dybe stød og nød hendes stønnen, mens pikken gled ind og ud af hende.


Da hun havde fået nok pik, spillede jeg den af foran hende og sprøjtede min sperm ud over hendes mave og bryster. Dejligt at se spermen løbe ned ad hendes mave og bryster. Herefter var det slut, og jeg tog mit tøj på, og besøget var slut.


Kunne du også tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page