top of page
  • model72

Oplevelse som husalf hos to piger

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg havde fået kontakt med to frække piger og efter at have skrevet lidt frem og tilbage med dem, så fik vi aftalt et møde. Jeg skulle bare møde op hos den ene af dem, og så skulle jeg bare afvente og se, hvad de ville bruge mig til.


Jeg blev budt velkommen af den ene af dem og fulgt ind i køkkenet, hvor jeg så blev præsenteret for den anden. To dejlige piger i 30'erne, feminine og med frække former. De var iført alm hverdagstøj, så umiddelbart lå der ikke noget frækt i luften.


Jeg fik besked på, at de gerne ville have, at jeg skulle pudse vinduer i huset, og jeg bare kunne starte udvendigt. Jeg fik anvist remedierne og fik gjort det hele klart. Og så gik jeg udenfor. Jeg begyndte på vinduerne og gjorde mig umage med ikke at lave striber. Da jeg kom om på forsiden af huset, så kunne jeg se ind i soveværelset.


Der lå den ene af pigerne i frækt undertøj og legede med sig selv med en dildo. Hun skævede ud ad øjenkrogen og holdt øje med mig, mens hun legede med sig selv. Jeg vaskede vinduet, som jeg havde fået besked på og lod ellers som ingenting. Dog kunne jeg godt mærke at der voksede en lille bule frem i bukserne. Da jeg var færdig med soveværelsesvinduet gik jeg videre til stuevinduet og i sofaen læ den anden pige og legede med sig selv. Igen fik jeg vasket vinduet og tørret det af, så der ikke kom striber.


Da jeg var færdig udenfor ringede jeg på døren og fik besked på at komme ind. Jeg skulle gå ud i køkkenet og finde en flaske champagne frem og servere den sammen med jordbær. Jeg fandt glas frem og fik ordnet et par jordbær og gik ind i stuen til pigerne. De sad i sofaen og pillede lidt ved hinanden. Jeg koncentrede mig om champagnen, fik den åbnet og skulle til at skænke op.


Så fik jeg besked på at tage tøjet af. Jeg tog mit tøj af, og fortsatte med at skænke champagne. Jeg fik serveret det, hvorefter den stod på pudsning af vinduerne indvendig. Igen fik jeg gjort remedierne klar og gik i gang. Jeg blev nøje studeret, mens jeg tog mig af vinduerne. Efter et stykke tid, så blev jeg færdig med vinduerne indvendig, og imens var jeg blevet nøje studeret af de to piger mens de havde siddet og pillet lidt ved sig selv og hinanden.


De satte sig ud i køkkenet, hvoefter jeg skulle ordne spejlet i badeværelset. Der var et vindue mellem køkkenet og brusekabinen, så man kunne se direkte fra køkkenet ud i bruseren. Den rude skulle selvfølgelig også pudses. Da jeg var færdig, og ruden gjort ren, skulle jeg tage et bad, mens pigerne sad i køkkenet og så på. De beordrede mig til at lege med mig selv imens, så de rigtig kunne nyde det.


Jeg stod under bruseren og begyndte at lege med min halvstive pik. Jeg tog den i hånden og gned på den. Det var tydeligt, at de nød at se på, og der blev også taget nogle billeder med mobiltelefonen, som de hyggede sig med, mens de sad og snakkede om hele situationen. Jeg holdt lidt igen, så jeg var sikker på ikke at komme, mens jeg legede i bruseren. Jeg fik vasket mig færdig, tørret mig og gjort brusekabinen ren igen.


Jeg blev beordret ind i sengen og skulle lægge mig på maven. Pigerne kom ind i soveværelset til mig med champagnen og et ekstra glas. Jeg fik en slurk og blev så beordret op på alle fire. Jeg kunne mærke nogle lette slag med pisken på mine balder, og så kunne jeg mærke creme, der blev smurt ud omkring mit hul. Langsomt blev en dildo skubbet op i mig, mens jeg stod på alle fire og tog imod. Den ene pige bollede mig med dildoen, mens den anden spillede min pik.


En rigtig fræk fornemmelse at blive ydmyget på den måde. Efter lidt tid, så var det faktisk OK at have dildoen oppe, og jeg kunne bedre nyde det. Da de var færdig med dildoen fik jeg besked på at slikke den ene af pigerne. Hun lagde sig på ryggen og spredte benene. Hun blottede sit skød. En dejlig letbehåret rødlig mis. Jeg satte mig på knæ mellem hendes ben og lod tungen finde hendes skød. Jeg begyndte at slikke hendes fugtige skamlæber. Jeg lod tungen glide ind mellem hendes skamlæber og smagte på hendes safter.


Derefter begyndte jeg at bearbejde klitorisen med tungen og brugte to fingre oppe i hende. Hun småstønnede og vred sig lidt under min behandling. Den anden pige spillede let på min pik imens og studerede hele seancen. Jeg brugte tungen heftigt på hendes klitoris samtidig med, at mine fingre arbejdede sig ud og ind af hendes våde fisse. Min behandling virkede og fik hende til at komme i en velfortjent orgasme.


Så blev det den andens tur og igen satte jeg mig mellem benene og begyndte at slikke en dejlig fisse. En anden fisse med en anden smag, men bestemt lige så lækker. Jeg brugte samme strategi som før med en kombination af tunge og fingre og det var tydeligt, at hun også nød det. Jeg fik hende godt op at køre, hvorefter hun så ville mærke mig rigtigt. Jeg lagde mig på ryggen og fik rullet et gummi på pikken og mærkede, at hun sænkede sin stramme våde fisse ned over mig. Hun red mig dejligt, mens vi kyssede og kælede. Dejligt at mærke pikken i hendes varme indre, og jeg nød hende i fulde drag. Hun fik et dejligt ridt, hvor vi begge nød det.


Desværre blev vi nødt til at afbryde dagens aftale her, da pludselig havde meldt sig vigtigere ting over telefonen, men jeg håber bestemt, at de to piger kan bruge deres husalf på et senere tidspunkt, og ser frem til flere frække oplevelser med dem.

Kunne du også tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page