top of page
  • model72

Oplevelser med husligt arbejde og massage

Opdateret: 16. apr. 2020

Der var en vis nervøsitet at spore hos hende, da jeg ankom. Det var tydeligt, at hun ikke var vant til at have nøgne fremmede mænd i din lejlighed. Så vi startede med at tage en kop kaffe og sludre lidt om løst og fast. Det hjalp og hun løsnede noget op. Vi snakkede lidt om, hvad der skulle ske, og efter kaffen blev vi enige om at gå igang.


Jeg gik ind i stuen, og lagde mit tøj. Det så ud som om, hun var udmærket tilfreds med det, hun så. Jeg fik udleveret en støveklud og en støvebørste, og så måtte jeg i gang med at gøre stuen ren. Hun satte sig hen i sofaen, stadig fuldt påklædt, og fulgte med i mit arbejde med afstøvningen. Jeg tørrede omhyggeligt reolerne af og fik flyttet hver eneste ting fra hylderne, så det blev gjort ordentligt.


Imens sad hun i sofaen og studerede min nøgne krop. Indimellem måtte jeg hen til vinduet og have rystet støvet af kluden. Heldigvis var det på 2. sal, så de forbipasserende kunne ikke se direkte ind. Mens jeg støvede af, sørgede jeg selvfølgelig for, at hun havde mulighed for at se så meget af min krop som muligt. Hun var klart for genert til at tage noget initiativ, mens jeg støvede af, også selvom jeg kom ret tæt på hendes placering i sofaen for at få støvet det hele af.


Da jeg var færdig med støvekost og klud, så var det tid til at få gang i støvsugeren. Jeg trak støvsugeren frem og så var det igang. Fik rørt mig meget, mens jeg styrtede rundt med støvsugeren. Jeg måtte jo også af og til have det lille mundstykke på og ned og kravle for at komme ud i hjørnerne. Imens havde hun så frit udsyn til min røv og balder. Dog igen uden at tage initiativ til nogen form for berøring. Jeg fik støvsuget lejligheden færdig.


Så mente hun, at det var tid til lidt massage. Vi gik ind i soveværelset, hvor hun lagde det meste af tøjet, med undtagelse af bh og trusser. Hun lagde sig midt på sengen på maven, og jeg gik langsomt igang med massagen. Jeg startede med at tage mig af ryggen. Åbnede hendes bh og lod hænderne glide op og ned ad ryggen, mens jeg langsomt fik olieret det meste af ryggen ind. Jeg brugte grundigt fingrene til at finde de små muskler, som var ømme.


Derefter fortsatte jeg med nakken og ud over armene. Hun nød det tydeligvis. Så bevægede jeg mig ned til benene og gav først det ene ben en tur fra anklerne til lårerne, og så det andet. Det fik hende i alt fald til at løsne op, og det meste af genertheden forsvandt. Hun ville gerne have, at jeg også gav balderne en tur, så jeg fik lempet trusserne af hende og givet balderne en god gang massage, mens hun blot lå og nød min behandling.


Derefter vendte hun sig rundt og jeg måtte give forsiden den samme behandling, som ryggen havde fået. Massage af mave og bryster. En pæn stor barm med flotte brystvorter, som selvfølgelig også skulle masseres. Det var tydeligvis noget, som tændte hende. Og efterfølgende måtte hendes ben og lår have en tur.


Jeg nærmere mig efterhånden hendes skridt, og hun spredte benene mere og mere, mens hun afslørede en glat mis med en bred stribe over. Jeg fik givet inderlårerne en god omgang med fingrene og strejfede ind i mellem hendes skamlæber også. Hun hviskede blidt, at jeg godt måtte gå videre.


Jeg lod fingrene massere langs skamlæberne og begyndte langsomt at skille dem ad. Jeg kunne tydeligt mærke, at massagen havde tændt hende, og hun var allerede temmelig våd. Langsomt lod jeg to fingre glide op i hende, og mærkede hendes varme indre. Jeg spredte hendes ben og vendte mig rundt, således at jeg lå mellem hendes ben. Jeg begyndte at slikke hendes våde mis.


Lod tungen glide op langs skamlæberne, mens to fingre kærtegnede hendes våde indre. Jeg spredte hendes skamlæber og lod tungen lege med hendes klitoris. Hun stønnede nu og lå og kærtegnede sine bryster under min behandling. Hendes safter smagte dejligt, og det virkede som om, hun virkelige trængte til en tunge det rigtige sted. Hun kom i flere mindre orgasmer, mens jeg slikkede og jeg måtte ind i mellem lige holde en kort pause, så hun kunne komme med igen.


Efter en længere tids slikning kunne hun ikke mere, og jeg kælede stille og roligt for hendes krop og fik hende til at slappe helt af.


Hun vendte sig rundt og kravlede hen over mig, hvorefter hun begyndte at kysse mit underliv. Hun tog blidt min pik i munden og begyndte at sutte mig, og jeg voksede hurtigt ved hendes behandling. Hun var virkelig god med sin mund, og jeg begyndte snart at stønne. Hun brugte en blanding af tunge, mund og hænder, og jeg behøvede ikke vente længe på virkningen af hendes behandling. Efter kort tid kom jeg ud over hendes bryster og min egen mave. Hun smilede lidt genert og gav pikhovedet et blidt kys.


Jeg fik et bad og kom i tøjet igen. Og vi aftale, at det nok ikke var sidste gang, vi sås.


Kunne du også tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page