top of page
  • model72

Oplevelser med servering

Opdateret: 16. apr. 2020

Jeg havde fået kontakt med et par, som godt kunne tænke sig at have en nøgen mand til at servere en frokost for sig. Jeg mødte op kl. 11, og blev vist ud i køkkenet. Det meste af frokosten var klar og stod i køleskabet, så det skulle bare anrettes og serveres. Jeg fik også lige præsenteret spisestuen, hvor de ville sidde. Jeg klædt mig af, og tog som aftalt et forklæde på, og ikke andet. Det var et par midt i 30'erne som jeg skulle tage mig af.


Kl. 12 præcis gik jeg ind i spisestuen med hvidvinen. Her sad manden og konen klar. Hun var iført en bundløs korsage med halvskåle, så brysterne var tydelige og helt blottede. Han var i jakkesæt. Jeg skænkede vinen for dem og fik at vide, at jeg godt kunne hente silden. Jeg havde anrettet en sildetallerken til dem, som jeg så placerede ved hver. De sad og snakkede og hyggede sig, og hun gav mig lige et klem og et slag på den ene balde, da jeg gik ud. Sådan gik det hver gang jeg enten kom ind og tog tallerknerne ud eller serverede noget nyt for dem. Og tror deres samtale kom mere og mere ind på sex. Min pik var ikke upåvirket af situationen, og den strittede lidt ud mod forklædet.


Inden desserten, ville de godt lige se, hvad der gemte sig under forklædet. Jeg tog forklædet af og viste mig frem for dem. Konen smilte og nød det tydeligvis. Så fik jeg besked på at spille den af for dem. Jeg gned og spillede min pik, mens jeg kiggede skiftevis på den ene og den anden. Jeg nærmede mig hurtigt klimaks, og konen tog sin tallerken og bad mig spille den færdig ud på den. Så jeg sprøjtede ud på hendes tallerken, mens hun smilte frækt. Derefter fik jeg besked på at tage tingene ud og servere desserten. Jeg gik derefter ud og hentede isen til dem.


Da desserten var færdig, kom jeg ind for at hente resterne ud, og tror de havde snakket rimelig frækt imens, i alt fald, så skubbede konen stolen ud fra bordet og blottede sit glatte skød. Så bad hun mig slikke hende til orgasme. Jeg lagde mig på knæ mellem hendes ben og slikkede hende grundigt. Hun smagte himmelsk og var meget våd. Jeg brugte tungen på hende, så godt jeg kunne, og jeg kunne høre hende stønne mere og mere.


Ud af øjenkrogen kunne jeg se, manden sidde og spille sin pik til det hele. Jeg slikkede hende og brugte et par fingre oppe i hende og fik hende så til at komme. Manden spillede sin pik færdig og sprøjtede ud over sin tallerken. Jeg fik besked på at rydde af, rydde op i køkkenet og smutte igen. Jeg gjorde tingene færdig, fik gjort køkkenet pænt igen, tog mit tøj på og forlod villaen.


Kunne du også tænke dig frække oplevelser med husalfen, så se mere her

38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page